Uskollinen lukija (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (238.4 MB)
Språk
Finska
Serie
Jessica Niemi
Inläsare
Satu Paavola
Utgivningsdatum
2019-08-14
Förlag
Tammi
ISBN
9789520409197
Uskollinen lukija (ljudbok)

Uskollinen lukija (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Finska, 2019-08-14
173
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
The New York Timesin best seller -listalle noussut suomalaistrilleri!

Suomen kärkitrilleristi Max Seeck vakuuttaa psykologisella jännitysromaanillaan, jossa rikoskirjailijan teokset muuttuvat karmivalla tavalla todeksi. Tämän kirjan käännösoikeudet on myyty 38 maahan!

Hulppeasta merenrantatalosta löytyy kuollut nainen. Nainen on sonnustautunut mustaan iltapukuun, ja hänen kasvonsa ovat vääntyneet irvokkaaseen hymyyn.

Rikosylikonstaapeli Jessica Niemi saa tapauksen tutkittavakseen, ja pian käy ilmi ettei juhlapukuinen nainen ole ainut uhri ja että lisää ruumiita on tiedossa. Joku nimittäin toteuttaa uskollisesti menestyskirjailijan romaanien äärimmäisen raakoja rikoksia.

Max Seeck kirjoittaa tämän hetken vetävintä jännitystä. Uskollinen lukija tuo rikoksen iholle ja todistaa jälleen kerran, että Seeckillä on ilmiömäinen kyky luoda huikeita cliffhangereita ja yllättää lukijansa yhä uudestaan.

Max Seeck (s. 1985) on helsinkiläinen myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, jonka esikoisdekkarille Hammurabin enkelit myönnettiin Suomen Dekkariseuran Vuoden esikoisdekkari -kunniakirja. Seeckin romaanien käännösoikeuksia on myyty neljään maahan. Uskollinen lukija on hänen neljäs romaaninsa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Max Seeck