Sydämen asioita : perhe ja planeetta kriisissä (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (199.5 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Satu Paavola
Utgivningsdatum
2019-08-22
Upplaga
1
Förlag
Tammi
Översättare
Raija Rintamäki
ISBN
9789520409951
Sydämen asioita : perhe ja planeetta kriisissä (ljudbok)

Sydämen asioita : perhe ja planeetta kriisissä Ljudbok

Ljudbok (MP3), Finska, 2019-08-22
188
Ladda ned och läs i en ljudboksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ilmastovaikuttamisen nuoren supertähden ja hänen perheensä koskettava tarina

Ilmastonmuutos uhkaa planeettaamme ja yhä useampi kokee ympäristöahdistusta. Kirja kertoo tositarinan perheestä, joka käsittelee henkilökohtaista kriisiään ryhtymällä taistoon ilmastonmuutosta vastaan.

Malena Ernman, yksi Ruotsin tunnetuimpia oopperalaulajia, eli jännittävää elämää matkustaen maailmalla puolisonsa Svante Thunbergin ja lastensa kanssa. Kun Greta, tyttäristä vanhempi, lopettaa 8-vuotiaana syömisen miltei kokonaan, perheen arki hajoaa. Vanhemmat ponnistelevat saadakseen apua koulusta ja terveydenhuollosta. Lopulta tytär saa diagnoosin Aspergerin oireyhtymästä. Myös nuorempi tytär Beata alkaa oireilla ja saa diagnoosit muun muassa Aspergerista ja ADHD:stä.

Sitten Greta näkee koulussa dokumentin ilmastokriisistä ja järkyttyy: Miksi tästä ei puhuta, vaikka tämä on ainoa tärkeä asia? Greta taivuttelee vanhempiaan muuttamaan elämäntapojaan eikä halua enää lentää. Syömishäiriö alkaa parantua samalla, kun Greta löytää intohimonsa. Maailmanlaajuiseen julkisuuteen hän nousee 15-vuotiaana elokuussa 2018 ryhtyessään koululakkoon Ruotsin valtiopäivätalon edessä Tukholmassa saadakseen huomiota ilmastokriisille.

Malena Ernman on yksi Ruotsin tunnetuimmista oopperalaulajista ja Sydämen asioita -kirjan tekijä yhdessä miehensä Svante Thunbergin sekä tyttäriensä Greta Thunbergin ja Beata Ernmanin kanssa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna