Mortina ja ällöttävä serkku (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (7.3 MB)
Språk
Finska
Serie
Mortina (del 2)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Saara Lehtonen
Utgivningsdatum
2020-03-23
Upplaga
1
Förlag
Tammi
Översättare
Katariina Heilala
Illustratör/Fotograf
Barbara Cantini
ISBN
9789520412043
Mortina ja ällöttävä serkku (ljudbok)

Mortina ja ällöttävä serkku Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2020-03-23
159
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Zombien talossa sattuu ja tapahtuu kummia!

Zombityttö Mortinasta kertova humoristinen lastenkirjasarja riemastuttaa lukijoita! Sarjan toinen hauska kirja paljastaa salaperäisten katoamisten arvoituksen aavemaisessa Villa Tuonelassa.

Ikävystyttävän sadepäivän katkaisee omituisen Adalbert-serkun saapuminen taloon. Siitä käynnistyy merkillisten tapahtumien sarja: Tuoni-täti katoaa jäljettömiin, ja Mortinan ystävät saapuvat paikalle saatuaan Adalbertin tavoin salaperäiset kutsukortit...

Kuka on outojen kutsujen takana? Mikä osuus ällöttävällä Adalbert-serkulla on tapahtumiin? Entä jättiläismäisellä puhuvalla muratilla? Tokihan talossa kummittelee, onhan se zombien koti - mutta aiemmin aaveet ovat olleet vain harmittomia sukulaisia.

"Zombityttö on riemukas tuttavuus. Mortina-kirjat ovat jopa yllättävän hauskoja ja kekseliäitä, ja niiden kuvitus on yksityiskohtien ja mielikuvituksen juhlaa. Kokonaisuus on värikäs, häkellyttävä, nokkela ja tyylikäs." (Hämeen Sanomat 2020)

Barbara Cantini on italialainen, Toscanassa asuva palkittu kuvittaja ja lastenkirjailija. Hän on sekä kirjoittanut että kuvittanut zombitytöstä kertovan valloittavan Mortina-lastenkirjasarjan, joka on käännetty jo 28 kielelle.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbara Cantini