Luonnonvoimat (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (346.9 MB)
Språk
Finska
Serie
Aaron Falk (del 2)
Inläsare
Toni Kamula
Utgivningsdatum
2020-03-25
Upplaga
1
Förlag
Tammi
Översättare
Tuulia Tipa
ISBN
9789520412401

Luonnonvoimat Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2020-03-25
202
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    190
Visa alla 1 format & utgåvor
Viisi lähtee, vain neljä palaa

Kuiva kausi nosti Jane Harperin valtaisaan maailmanmenestykseen. Aaron Falk -sarjan toisessa osassa virkistyspäivä Australian villissä luonnossa menee pahasti pieleen.

Australian kuumimman dekkaristin romaanissa viisi kollegaa pakkaa reppunsa ja lähtee luontoon hiomaan tiimitaitojaan. Naisporukan keskinäiset suhteet ovat vähintäänkin mutkikkaat, ja ne mutkistuvat entisestään, kun yksi heistä katoaa. Apuun kutsutaan agentti Aaron Falk. Etsinnät vievät hänet erämaan sydämeen, missä sekavien ihmissuhteiden ja epäselvän menneisyyden muodostama vyyhti odottaa ratkaisuaan. Löytyykö hankala, pisteliäs Alice elävänä vai kuolleena? Ja miksi jokainen neljästä naisesta kertoo hänen katoamisestaan erilaisen tarinan? Jane Harper on jälleen kirjoittanut huikean jännitysromaanin, jossa "luonto on vihamielinen ja hallitsematon, mutta erityisen karmaisevaa on ihmisluonnon häilyvyys" (Sunday Times).

Toimittaja Jane Harperin ensimmäinen rikosromaani Kuiva kausi sinkosi hänet maailmanmaineeseen. Aaron Falk -sarjan aloittanut kirja voitti lukuisia arvostettuja palkintoja, mm. Crime Writers" Associationin palkinnon vuoden parhaasta rikosromaanista. Sarjan toinen osa Luonnonvoimat on myyty yli 30 maahan. Jane Harper on syntyjään britti, mutta hän on asunut osan lapsuudestaan Australiassa. Nykyään hän asuu perheensä kanssa Melbournessa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jane Harper