Rikottu enkeli : nainen bikereiden maailmassa (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2020-01-28
Upplaga
1
Förlag
Tammi
ISBN
9789520413088
Rikottu enkeli : nainen bikereiden maailmassa (e-bok)

Rikottu enkeli : nainen bikereiden maailmassa E-bok

E-bok (EPUB), Finska, 2020-01-28
159
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Kun laki ei suojele

Tosielämän kertomus siitä, miten kaikesta voi selvitä. Uskallatko astua maailmaan, jossa suojelusenkelit liikkuvat moottoripyörillä?

Rikottu enkeli on kertomus yhden naisen tiestä väkivallan alta vapauteen. Se ravistelee valtavirran käsityksiä hyvästä ja pahasta ja raottaa verhoa pahoiksi leimattujen bikereiden maailmaan naisen näkökulmasta. Voiko poliisin prosenttijengiksi nimeämä joukko ollakin pelastaja? Kuka on lopulta rikollinen, ja kuka suojelee heikompia? Mikään ei ole mustavalkoista - ei edes se, että laki suojelee kansalaisia.

Tara Koivukoski on sairaanhoitaja, äiti ja psykologian opiskelija. Hän on pienestä asti viihtynyt kirjojen parissa ja tahtoo pukea tunteita ja tarinoita rehellisiksi ja suoriksi sanoiksi. Eläimiä ja luontoa rakastava maalaismimmi haluaa kirjojensa kautta tuoda lukijalle toivoa ja näkökulman lempeään vahvuuteen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tara Koivukoski

  • Pyhä pipari ? Toipumiskirja rikotuille naisille

    Tara Koivukoski

    "Mietin, olenko todella näin paska nainen, ettei kukaan kestä minua lyömättä." Ihmisoikeusjärjestö Amnesty International arvioi, että noin 50 000 naista joutuu kokemaan seksuaalista väkivaltaa Suomessa joka vuosi. Silti väkivalta ja sen aiheuttama...