Minun Italiani (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (139.0 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Anna-Riikka Rajanen
Utgivningsdatum
2020-08-18
Upplaga
1
Förlag
Tammi
ISBN
9789520413675

Minun Italiani Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2020-08-18
220
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    206
Visa alla 1 format & utgåvor
Italia on fantastinen ja raivostuttava - todellinen vastakohtien maa

Rakastettu toimittaja Ella Kanninen kertoo pienin tarinoin, millainen on hänen Italiansa ja millaisia ovat hänen italialaisensa. Omakohtainen ja lämminhenkinen teos perkaa Italiaa kirjaimellisesti asia kerrallaan - A:sta Z:taan.

Kuinka selvitä italialaisista naapureista, liikenteestä ja hierarkiasta? Entä mitä opittavaa meillä olisi italialaisesta joustavuudesta? Ella käy läpi italialaisia tapoja ja kertoo, miksi rivien välistä lukeminen on Italiassa olennainen taito. Italiasta ja italialaisista ei kuitenkaan ole olemassa vain yhtä totuutta, ja juuri siinä lymyää maan rikkaus.

Ella Kanninen on toimittaja ja monista tv-ohjelmista tuttu juontaja. Lähes 20 vuotta sitten hän matkusti Italiaan kielikurssille, ja siitä alkoi seikkailu, joka jatkuu edelleen. Milanon ja Firenzen kautta Ella päätyi Toscanan maaseudulle, ja nykyään hän sukkuloi sujuvasti kahden maan ja kulttuurin välillä. Ellan perheeseen kuuluvat aviomies, kaksi vilkasta poikaa sekä kaksi mustaa kissaa. Ellan aiemmat teokset ovat Ellan Toscana - kyläelämää Italiassa (2016) ja Ella - kotona Italiassa (2017).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »