Jälkikaiku (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Serie
Maria Kallio
Utgivningsdatum
2020-07-28
Förlag
Tammi
ISBN
9789520414238
Jälkikaiku (e-bok)

Jälkikaiku (e-bok)

E-bok (EPUB), Finska, 2020-07-28
149
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Odotettu uusi Maria Kallio -romaani!

Maria Kallion kissa tuo emännälleen ulkoa oudon syntymäpäivälahjan. Miten ihmisen korva on joutunut poliisin pihapiiriin? Kallion tiimi saa selvitettäväkseen maahanmuuttajataustaisen nuoren miehen surman. Onko kyseessä viharikos? Kun raiskauksesta epäilty irakilaistaustainen mies vapautetaan odottamaan oikeudenkäyntiä, alkaa sometrollaus, maalitus ja ilmestyy valetwittertilejä.

Kohteeksi joutuu myös poliisi ja Maria Kallion ryhmä. Vuosien takaisen taaperon katoamisen jälkikaiku sekoittaa tutkimuksia entisestään. Mutkikas ja poliittisesti tulenarka rikosvyyhti saattaa jopa Marian lapset uhanalaiseksi. Kuka on valmis menemään pisimmälle suojellakseen omaa jälkikasvuaan?

Suomen suosituimpiin kirjailijoihin kuuluva Leena Lehtolainen tunnetaan erityisesti Maria Kallio- ja Henkivartija-romaaneistaan. Hän on kirjoittanut myös useita dramaattisia perhe- ja avioliittoromaaneja ja jännitysnovelleja. Lehtolaista on käännetty 29 kielelle - Yhdysvalloissa vain Jo Nesbø on häntä käännetympi pohjoismainen jännityskirjailija.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Leena Lehtolainen