Jäätävä kone - Pekka Koskelan tarina (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (14.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2021-08-17
Upplaga
1
Förlag
Tammi
ISBN
9789520425371
Jäätävä kone - Pekka Koskelan tarina (e-bok)

Jäätävä kone - Pekka Koskelan tarina E-bok

E-bok (EPUB), Finska, 2021-08-17
149
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Kuinka tehtiin Suomen kovimmat lihakset ja hapot - tarina pikkujunnusta maailmanennätykseen.

Pikaluistelun maailmanennätysmies ja moninkertainen arvokisamitalisti, mystinen teräsmies Pekka Koskela paljastaa vihdoin, miten yksi Suomen urheiluhistorian kovimmista koneista luotiin.

Pekka Koskela antaa treenipäiväkirjoista lähtien mallin, miten kovaa voi ja pitää harjoitella ollakseen paras. Koulukiusatun ja laihan pikkupojan sisältä löytyi hämmästyttävä ruutitynnyri, joka vei pikaluistelijan ulkojäiltä aina maailmanennätykseen asti, viimeisenä suomalaisurheilijana olympialaisten teholajissa sitten Jani Sievisen.

Suolla tuli oksennus ja hurjien punttisalitreenien jälkeen silmät muuttuivat hapoista verenpunaisiksi. Rahaa urheilu-unelmiin tehtiin remonttihommilla huippuvuosinakin. Viholliset löivät uralla rajusti ulkomaita myöden. Lopulta kaikki oli romahtaa, kun terät eivät kestäneet hirvittäviä potkuja. Omasta autotallista noustiin kuitenkin hämmästyttävään vastaiskuun. Kirja kertoo myös murtumattomasta veljeydestä, perheen yhteisestä ponnistuksesta, ainutlaatuisesta valmennussuhteesta ja rakkauden löytämisestä satumaisella tavalla - uskomattomia urheilutarinoita unohtamatta.

Riku Korkki on kokenut urheilutoimittaja. Hänet valittiin Iltalehden vuoden journalistiksi 2017.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »