Vaskilintu (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2021-05-27
Upplaga
1
Förlag
Tammi
ISBN
9789520429041
Vaskilintu (e-bok)

Vaskilintu E-bok

E-bok (EPUB), Finska, 2021-05-27
143
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Värikäs seikkailuromaani Euroopan synnystä ja palavasta rakkaudesta!

Väkevä kertomus Bysantin sivistyksen ja lännen barbarian törmäyksestä, viikinkilaivoista, linnoista ja hoveista, keskiajan ihmisten arvaamattomasta ja vaarojen täyttämästä elämästä.

Terhen syntyy hämäläiseen sumunnostattajien ja verenseisauttajien sukuun. Hän on kaunis ja viisas, ja lisäksi hänellä on turvanaan Vanajantietäjien taikavoima. Sitä hän tarvitsee, kun hänen matkansa kulkee Pohjan periltä halki Euroopan aina Konstantinopoliin saakka. Kaupunkiin saavuttaessa hänestä on tullut ylhäinen Theodora, jonka elämä on helppoa ja mukavaa, kunnes uusi mullistus ajaa hänet jälleen uusiin seikkailuihin.

Eirik Väkevä on soturi, jyhkeä kuin kallionlohkare ja ruma kuin peikko. Eirik on valmis tekemään mitä tahansa suojellakseen Terheniä, mutta pystyykö kovan kuoren kasvattamaan joutunut nainen avaamaan sydämensä hyväntahtoiselle jättiläiselle?

Kaari Utrio on yli viiden vuosikymmenen ajan ollut yksi Suomen suosituimpia kirjailijoita. Hänen historiallisia romaanejaan ja tietokirjojaan lukee koko kansa jo kolmessa polvessa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kaari Utrio