Zelenskyi - Keulakuva (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (6.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2024-02-20
Förlag
Tammi
Översättare
Tero Valkonen
ISBN
9789520451189

Zelenskyi - Keulakuva E-bok

E-bok,  Finska, 2024-02-20
179
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    199
Visa alla 1 format & utgåvor
Ukrainan sota presidentti Volodymyr Zelenskyin näkökulmasta.

Arvostettu toimittaja Simon Shuster on päästetty tarkkailemaan presidentti Volodymyr Zelenskyiä ja hänen lähipiiriään ainutlaatuisen pitkään, ja tuloksena on ensimmäinen sisäpiirikuvaus Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan.

Time-lehden toimittaja Simon Shuster kuvaa Volodymyr Zelenskyin elämää aina esiintymisvuosien pukuhuoneista Venäjän käynnistämän sodan mutaisiin juoksuhautoihin. Zelenskyi - Keulakuva perustuu neljän vuoden mittaiseen toimitustyöhön, presidentti Zelenskyin kanssa tehtyihin rintamamatkoihin sekä kymmeniin haastatteluihin, joiden kohteena ovat Zelenskyi, hänen vaimonsa, hänen ystävänsä ja vihollisensa, hänen neuvonantajansa, ministerinsä ja sotakomentajana; lopputuloksena on intiimi ja perspektiiviä laajentava kertomus miehestä, joka kehittyi slapstick-näyttelijästä sitkeyttä symboloivaksi presidentiksi, ja teos kuvaa myös, kuinka hän lopulta sai maailman demokratiat puolelleen.

Zelenskyi - Keulakuva edustaa silminnäkijäjournalismia ja tarjoaa aivan olennaisen näkökulman aikamme keskeisimpään sotaan. Teoksen johtamista ja inhimillistä määrätietoisuutta kuvaavat teemat ovat puolestaan ajattomia ja yleispäteviä.

Simon Shuster on raportoinut Venäjän ja Ukrainan asioista yli viisitoista vuotta, pääasiassa TIME-lehden kirjeenvaihtajana. Hän syntyi Moskovassa mutta muutti Yhdysvaltoihin jo lapsena, kaksi vuotta ennen Neuvostoliiton romahdusta. Venäjän vallattua Krimin vuonna 2014 hän on raportoinut Ukrainan sodasta laajalti, etulinjan molemmin puolin. Hän asuu New Yorkin Brooklynissa mutta viettää tätä nykyä suuren osan ajastaan Kiovassa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Simon Shuster