Bridgerton: Kuningatar Charlotte (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Serie
Bridgerton (del 10)
Utgivningsdatum
2023-06-07
Förlag
Tammi
Översättare
Taimi Tornikoski
ISBN
9789520455156

Bridgerton: Kuningatar Charlotte E-bok

E-bok,  Finska, 2023-06-07
196
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    208
Visa alla 1 format & utgåvor
Tarina uuden Bridgerton: Kuningatar Charlotte -sarjan takana

Julia Quinnin ja televisiolegenda Shonda Rhimesin yhdessä kirjoittama Kuningatar Charlotte kertoo tarinan suositun Bridgerton-tv-sarjan takana. Lue nuoren kuningatar Charlotten ja kuningas George III:n rakkaustarina!

Sophia Charlotte von Mecklenburg-Strelitz lähetetään Isoon-Britanniaan kuninkaan vaimoksi. Matkassa on vain yksi mutta - hovi ei ole varautunut hänen tummaan hipiäänsä. Tulevaa aviomiestä Charlotten ulkonäkö ei vaivaa, vaan puolisoiden välillä kipinöi välittömästi. Miksi kuningas sitten välttelee uutta nuorikkoaan? Salaisuuksien, velvollisuuksien ja kokonaisen kuningaskunnan ristipaineissa Charlotten on opeteltava olemaan enemmän kuin pelkkä Charlotte: hänestä on tultava todellinen kuningatar.

Yhdysvaltalainen Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja päätti sen jälkeen ryhtyä lääkäriksi. Hän ehti kuitenkin saada kustannussopimuksen ennen opintojensa alkua. Quinnin romanttiset historialliset romaanit, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiä. Bridgerton-kirjoihin perustuva tv-sarja on Netflixin historian katsotuimpia.

Shonda Rhimes (s. 1970) on yhdysvaltalainen televisiotuottaja, käsikirjoittaja ja ohjaaja. Hän johtaa perustamaansa Shondaland-yhtiötä, joka on tuottanut lukuisia menestyssarjoja, kuten Bridgerton, Greyn anatomia ja How to Get Away with Murder. Menestyksekkään uransa aikana hän on voittanut lukuisia palkintoja ja hänet on otettu mukaan Television Academy Hall of Fame -kunniagalleriaan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna