Kummeli (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (151.6 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Jarkko Pajunen
Utgivningsdatum
2021-03-15
Förlag
Docendo
ISBN
9789522916570
Kummeli (ljudbok)

Kummeli Ljudbok

Ljudbok (MP3), Finska, 2021-03-15
180
Ladda ned och läs i en ljudboksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Kummeli syntyi pirkanmaalaisten jätkien videohölmöilyistä ja johti suosittuun sketsisarjaan ja useisiin menestyselokuviin ja -näytelmiin. Vuosien varrella viihderyhmältä on syntynyt myös paljon legendaarista musiikkia sekä yleiskieleenkin tarttuneita hokemia.

Pelleiltyään 25 vuotta kummelit päättivät kertoa tarinansa tietokirjailija Tuomas Marjamäelle. Äänessä ovat Timo Kahilainen, Olli Keskinen ja kaikki Heikit Silvennoisesta Helaan ja Vihiseen. He muistelevat, miten Mauno Ahonen, Matti Näsä, Speedy ja Saku sekä moni muu suosikkihahmo sai alkunsa. Miksi ohjelman nimiehdotuksista valittiin juuri Kummeli eikä Kusipäät? Kenen nauru pilasi useimmin kuvaukset? Miksi Vihinen on aina alasti?

Huumori on vakava laji, ja sen tietävät kummelitkin. Sketsejä on tehtävä myös silloin, kun muu elämä ei liiemmin naurata. Kummelit puhuvat rehellisesti ja avoimesti, mutta pilke silmäkulmassaan pitkän uran huipuista ja karikoista.

Jos olet aina rakastanut Kummelia tai jos et ole ikinä voinut sitä sietää, tämä kirja on tarkoitettu juuri sinulle. Teos kuuluu parhaaseen A-ryhmään.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tuomas Marjamäki