Lita på mig (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
150
Utgivningsdatum
2019-09-27
Förlag
Förlaget M
SAB
uHc
ISBN
9789523332256
Lita på mig (häftad)

Lita på mig

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-09-27
159
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Li ska vara stödperson på en lägerhelg för fyra andra högstadieelever. Tillsammans med kuratorn Senja åker de till Utö i Finlands yttersta skärgård för att lära sig lita på varandra bland klipporna. Men till vilken nytta, frågar sig Li. Tico kan inte sitta still, Sam talar aldrig, Dinah har ingen stil och Merina Ingen orkar med Merina, hon är bara too much. Li tänker inte umgås med nån, men stödperson låter ju ganska bra. Så länge ingen försöker umgås med henne är allt fine. Li har lovat att ingen nånsin ska nå henne. Inte efter att mamma slutade vara mamma och bröt ihop vid köksbordet. Inte efter det där katastrofala försöket att flirta med Filip.Lita på mig är en The Breakfast Club i bokform, med all den värme, humor och finkänslighet som utmärker högkvalitativ ungdomslitteratur. Följ med Lis vistelse på Utö, suggestivt fångat av den renommerade illustratören Jenny Lucander.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lita på mig
  2. +
  3. Vitterstigar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vitterstigar av Kersti Vikström (häftad).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lita på mig. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Trevlig bok!
    Villivonkansbooks, 11 december 2019

    Lita på mig handlar om Li som ska följa med till Utö. Där ska några elever från skolan lära sig att lita på varandra. Alla elever har sina egna problem. Li vill inte att någon ska komma henne nära och försöker att hålla sig för sig själv. Det blir några intensiva dagar på ön, där många känslor och hemligheter kommer fram.
    Det är en kort (170 sidor) men intensiv ungdomsroman. Författaren lyckas fånga ungdomarnas vardag med utanförskap, vilja att inte sticka ut och kompistryck väldigt bra.... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Lita på mig