Det lungsjuka huset (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (182.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Matilda Gyllenberg
Utgivningsdatum
2019-09-23
Förlag
Förlaget M
ISBN
9789523332614
Det lungsjuka huset (ljudbok)

Det lungsjuka huset (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-09-23
169
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Huvudpersonen i Matilda Gyllenbergs debutroman har fått mycket av livet, men känner sig ändå lurad. Hon iscensätter en tjusig tillvaro för sig själv, sin man och deras omhuldade dotter, i ett hus som hon försöker inreda till perfektion. Men bakom den vackra fasaden döljer sig besvikelser, hemligheter och svek. Varför vill hennes grannar aldrig tala om det förflutna? Vad döljer sig i husbolagets protokoll, som hålls hemliga för de boende? Och vem var kvinnan som dök upp i husbolaget tillsammans med sin sjuåriga son, bara några år efter att husen byggdes?

Bit för bit avtäcks bilden av Hild, som genom en kvarglömd dagbok tar plats i berättarens liv. Familjevardagens monotoni vävs långsamt samman med det förflutna, och allt mer skrämmande händelser uppdagas. Vad är det värsta som kan hända en förälder?

Det lungsjuka huset är en berättelse om instängdhet och om förväntningar utifrån och inifrån. Om att slitas itu av behovet av trygghet och längtan efter frihet. Och om att tiderna inte har förändrats så mycket som vi kanske önskar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »