Silver (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-04-07
Förlag
Förlaget M
ISBN
9789523332874
Silver (e-bok)

Silver E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-04-07
169
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Fyra flickkvinnor glider mellan den bekymmersfria tillvaron i Corollan på väg på hemmafest, och vuxenlivet där de tvingas ta ansvar för sina handlingar. Huvudpersonen Silver har flyttat. Flyttat bort från byn, till en stad hon inte känner till. Hon borde leva "det nya livet" men allt känns tomt.

I den nya staden finns universitetet, ett tomt kylskåp och en främling på en inglasad balkong. Kvar i byn finns träsket och det onda samvetet. I byn finns också Cami. De har delat det viktigaste sedan de var små, tillsammans med Senja som är alldeles för bra för dem och Maya som gör allting till en tävling.

Silver är en träffsäker roman om att lösgöra sig från en grupp och för första gången få syn på sig själv. Hanna Ylöstalo skriver trovärdigt om flickgäng, vänskap och att lämna landsbygden och sin barndom.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hanna Ylöstalo

  • Hästar

    Vilhelmina Öhman, Hanna Ylöstalo, Ellen Strömberg, Satu Laukkanen

    En antologi om hästar. Fyra finlandssvenska skribenter har skrivit texter utgående från temat hästar. Redaktören för Hästar är Frida Svarvar. Medverkande i antologin är är Satu Laukkanen, Ellen Strömberg, Hanna Ylöstalo och Vilhelmina Öhman. Sara ...