En gång kände jag (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
122
Utgivningsdatum
2021-08-17
Förlag
Förlaget M
Dimensioner
205 x 135 x 14 mm
Vikt
220 g
SAB
Hc
ISBN
9789523333925

En gång kände jag

(1 röst)
Kartonnage,  Svenska, 2021-08-17
245
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Jag gick hos en psykolog som sa att det kanske inte var bra för mig att jobba med konst. Hon sa att jag var begåvad men att jag inte var mogen nog att hantera min begåvning, att jag inte var ett med mig själv. Jag sa att jag aldrig lyckats få ihop ett manus som jag varit nöjd med. Hon sa att det inte var så konstigt, du har ju inte ens lyckats få ihop ett liv som du är nöjd med.

Berättaren i Sofia Elies mörka men varma roman är en kvinna i 25-årsåldern som nästlar in sig i sitt eget liv. Är det verkligen normalt att sucka så här mycket? Efter två uppbrott och många flyttar sitter hon hos en psykiatriker och försöker reda ut allt. Hon tänker på Erik och på p. Men mamma säger: Om du saknar dem båda så saknar du nog bara vem som helst och inte någondera av dem egentligen.

En gång kände jag är en roman om kärlek och uppbrott och om det olidliga i att växa upp och försöka bli sig själv. För att reda ut sitt eget kaos konsulterar berättarjaget idoler som Eva Hesse, Jenny Offill, Agneta Pleijel, Märta Tikkanen och Bea Uusma. Kanske de egna gränserna blir tydliga först när man ser sig själv i förhållande till världen och personerna runtomkring? Insprängd i romanen finns en multimodal rehabiliteringsjournal.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En gång kände jag
  2. +
  3. Skäl

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skäl av Emma Holm (inbunden).

Köp båda 2 för 374 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »