Ordets gåva : citat i urval (inbunden)
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Antal sidor
522
Utgivningsdatum
2022-01-28
Förlag
Förlaget M
Dimensioner
248 x 182 x 35 mm
Vikt
1104 g
SAB
Bbh
ISBN
9789523334571

Ordets gåva : citat i urval

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-01-28
259
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ordet är en värdefull gåva. Det bygger broar mellan människor och fungerar som sällskap i ensamma stunder. Tove Jansson hade ordets gåva, hon skrev minst lika fint som hon ritade. Jansson är världskänd som mumintrollens skapare, men det alla inte vet är att hennes karriär som författare var lika mångsidig och djup som karriären som bildkonstnär var.

Ordets gåva samlar roliga, vassa, vemodiga och humoristiska citat ur hela Tove Janssons litterära produktion. Den här boken passar i alla sammanhang; att ha framme på soffbordet, som gå-bort-present eller som gåva till bröllopsparet, jubilaren eller studenten. Boken är stilenligt illustrerad med teckningar ur böckerna och seriealbumen om muminfamiljen.

Jag vill att din första resa ska vara med mig. Jag vill visa dig städer och landskap och lära dig att se på ett nytt sätt och våga klara dig på platser som du inte kan utantill, jag vill ha liv i dig. Ur Dockskåpet
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ordets gåva : citat i urval
  2. +
  3. Herregud & Co Bordskalender V

De som köpt den här boken har ofta också köpt Herregud & Co Bordskalender V av Royne Mercurio (häftad).

Köp båda 2 för 442 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ordets gåva : citat i urval. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Filosofi de luxe!

    Rekommenderas å det varmaste, riktig feelgood-läsning för alla. Läs den och läs sedan "Sent i november", samma stämning i mångt och mycket.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tove Jansson