Tiede ja teksti (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2019-05-04
Förlag
Gaudeamus
ISBN
9789523455115

Tiede ja teksti E-bok

E-bok,  Finska, 2019-05-04
299
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Tieteellinen kirjoittaminen on kaikille korkeakouluopiskelijoille tärkeä työväline ja osa tutkinnon suorittaneen akateemista asiantuntijuutta. Se on myös taito, jota voi oppia ja jossa voi kehittyä.

Hyvä kirjoittaja tuottaa loogista, ymmärrettävää ja huoliteltua tekstiä. Lisäksi on hallittava tieteellisen tekstin erityispiirteet: tieteellinen esitystapa, argumentin rakentaminen, väitteiden perustelu sekä lähteiden käyttö ja merkitseminen. Tutkielman kirjoittaminen on prosessi, jonka aikana ajatukset jatkuvasti jäsentyvät ja hakevat muotoaan. Näin kirjoitustyö nivoutuu saumattomasti tutkimuksen tekemiseen.

Tiede ja teksti tarjoaa ohjeita ja vinkkejä opinnäytetyöskentelyyn opintojen eri vaiheissa. Tieteellisen kirjoittamisen osa-alueita havainnollistetaan esimerkein, ja kätevät muistilistat auttavat hahmottamaan olennaisen. Käytännönläheinen käsikirja innostaa ja rohkaisee kirjoittamaan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Kurssi kohti diskurssia

    Anne Mäntynen, Sari Pietikäinen

    Kiehtova johdatus diskurssintutkimukseen, sen keskeisiin käsitteisiin ja uusimpiin avauksiin. Diskurssintutkimus perustuu ajatukseen, että kieli ja ihmisyhteisön toiminta ovat kietoutuneet yhteen. Se tutkii, mitä asioita ja miten kielellä tehdään....

  • Uusi kurssi kohti diskurssia

    Anne Mäntynen, Sari Pietikäinen

    "Uusi kurssi kohti diskurssia" tarkastelee kielenkäytön ja sosiaalisen toiminnan suhdetta sekä kielen tapaa tuottaa merkitystä. Kirja tarjoaa ajantasaisen ja kiehtovan johdatuksen diskurssintutkimukseen, sen keskeisiin käsitteisiin ja uusimpiin av...