Syyllisyyden ranta (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (157.7 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Toni Kamula
Utgivningsdatum
2019-02-03
Förlag
Into Kustannus
ISBN
9789523510975
Syyllisyyden ranta (ljudbok)

Syyllisyyden ranta (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Finska, 2019-02-03
199
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Portugalilaisen kalastajakylän rannalla katoaa suomalainen taiteilija Rafael, ja jäljet johtavat mereen. Samana aamuna samaiselta rannalta löytyy vanhan miehen ruumis. Rikosetsivä Rui Santos tiimeineen tuntuu haparoivan tyhjää, ja ennen kuin tutkinta on ehtinyt edetä, myös taiteilijan Pia-vaimo häviää kuin tuhka tuuleen. Rui Santos on ehtinyt pistää merkille, että vaimo suhtautuu intohimoisesti miehensä taiteilijan uraan.

Tapaukset vievät Rui Santosin ja Rita Pereiran tutkimuksiin idyllisiin pikkukyliin, joissa kaikki tuntuvat tietävän toisensa. Ennen kuin vyyhti alkaa selvitä, lähialueen metsästä löytyy toinen, tunnistamattomaksi palanut ruumis. Rui Santosin on mentävä epämukavuusalueelleen ja tutkittava Rafaelin tauluja huolellisesti, ennen kuin palaset alkavat loksahdella paikoilleen.

Syyllisyyden ranta on jännittävä psykologinen dekkari, jossa idylliset portugalilaiset pikkukylät, maalaustaide ja rikos yhdistyvät toisiinsa arvaamattomasti. Syyllisyyden ranta on Anu Patrakan kolmas dekkari ja ensimmäinen Into Kustannuksen kautta julkaistu.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anu Patrakka