Tyhjiin juotu (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2021-12-27
Förlag
Into Kustannus
ISBN
9789523519305
Tyhjiin juotu (e-bok)

Tyhjiin juotu E-bok

E-bok (EPUB), Finska, 2021-12-27
208
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Mitä perheessä ja parisuhteessa tapahtuu, kun korkki aukeaa ja putki kestää kellon ympäri kaksi viikkoa putkeen - kun ote tavallisesta elämästä alkaa kaikesta yrittämisestä huolimatta lipsua ja matkataan kohti katastrofia.

"Olen 43-vuotias kuuden lapsen äiti ja haluan kertoa meidän tarinamme. Millaista elämä on, kun puolison addiktio vie molemmilta yli kymmenvuotisen uran jälkeen työpaikan, kun ajetaan yksivuotias lapsi takapenkillä kahden promillen humalassa - kun rakastetaan niin, ettei kukaan ympärillä sitä tajua."

Innon ja Suplan järjestämän kirjoituskilpailun finaaliin yltänyt Tyhjiin juotu on rehellinen ja riipaiseva kuvaus alkoholismin vaikutuksesta parisuhteeseen ja perhe-elämään - ensitapaamisesta kahteen eri Minnesota-hoitojaksoon kaikkine rattijuopumuksineen, pidätyksineen ja suurine tunteineen.

Kati Kuuselalle kirjoittaminen on terapiaa. Hän alkoi kirjoittaa paranemispäiväkirjaa anoreksian kanssa taistellessaan. Sairaalan porttien avauduttua hän istui tuntikausia meren rannalla kertomassa päiväkirjalle tuntojaan ja tutki Hietaniemen hautausmaan hautakivistä muistiin kirjoittamiensa suomalaisten elämänkiemuroita. Kuusela päätti, että vielä joskus hän kertoo kaikille, millaisen reissun hän teki anoreksian maailmasta takaisin. Se teos on yhä kesken. Nyt tyhjiin juotuna, Perhekuntoutuskeskuksessa elämänsä suurinta rakkautta paossa ollessaan Kuusela miettii, että ehkä hänen seuraava teoksensa onkin kaikki hänen kokemansa runomittaan runnotut tunteet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »