Viisaus (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2020-06-04
Förlag
Tuuma-kustannus
ISBN
9789523700406
Viisaus (e-bok)

Viisaus (e-bok)

E-bok (EPUB), Finska, 2020-06-04
189
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Viisaus ei ole yhtä kuin älykkyys tai looginen ajattelu. Viisaus ei myöskään kartu automaattisesti iän myötä. Tämän käyttäjän oppaan luettuasi tiedät, mitä viisaus oikeasti on. Tiedät myös, millaisin keinoin viisaaksi on mahdollista kasvaa.

Viisaus ei ole niin mystinen asia kuin voisi luulla. Moniulotteisuudestaan huolimatta se on tutkittavissa, mitattavissa ja harjoiteltavissa. Kirja tuo yhteen monitieteisen viisaustutkimuksen tulokset, viisauden pohdinnan pitkät perinteet sekä käytännön opit viisaaksi kasvamiseen. Sen harjoitusten avulla jokainen voi käyttää ja kehittää omaa viisauttaan. Lisäksi kirjassa sukelletaan viisaan työelämän syövereihin ja avataan muun muassa sitä, miksi viisaus rakentuu useimmiten yhdessä muiden kanssa.

Jenni Spännäri on teologian tohtori ja tutkija Itä-Suomen ja Helsingin yliopistoissa. Hän on tutkinut erityisesti vanhenemista, elämänkokemusta, myötätuntoa ja viisautta eri-ikäisten ihmisten elämässä ja yhteisöissä.
Eeva K. Kallio, PsT, on dosentti Jyväskylän ja Tampereen yliopistoissa. Hänen kiinnostuksen kohteenaan on viisauden tutkimus filosofis-psykologisena ja historiallisena ilmiönä sekä viisaan järkeilyn tutkimus.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Nordic Seniors on the Move

    Gabriella Nilsson, Anne Leonora Blaakilde, Marianne Abramsson, Antti Karisto, Jenni Spännäri

    I believe that all people need to move about. Actually, some have difficulties in doing so. They stay in their home neighbourhoods where they"ve grown up and feel safe. I can understand that, but my wife and I, we didn"t want that. We ar...

  • Development of Adult Thinking

    Eeva K Kallio

    Development of Adult Thinking is a timely synthesis and evaluation of the current knowledge and emerging issues relating to adult cognitive development and learning. Focusing on psychological and educational cutting-edge research as well as giving...