Säröjen kauneus (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2020-10-22
Förlag
Tuuma-kustannus
ISBN
9789523700536
Säröjen kauneus (e-bok)

Säröjen kauneus (e-bok)

E-bok (EPUB), Finska, 2020-10-22
179
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"En halua huudella näitä sanoja tyhjyyteen.
Siksi olen ajatellut sinua.
Olen ajatellut sinua, joka laillani arvostat sitä, että asiat ovat hallinnassa - ja kaikkein mieluiten juuri sinun hallinnassasi.
Kuka sinä olet? Millainen on sinun tarinasi?

Säröjen kauneus johdattaa etsimään omannäköistä paikkaasi maailmassa. Pääset oppimaan, miten tarinat toimivat: mitä ne saavat meissä aikaan ja miten ne rikkovat totutun tapamme käsittää aikaa ja elämänkulkua. Ei haittaa, vaikket olisi pohtinut tarinoiden olemusta aiemmin. Toisaalta mukaan sopii tulla, vaikka punoisit tarinoita työksesi.

Kirja on kuin mielenjärjestelyn opas. Se auttaa löytämään yhteyden itseesi. Tavoitteena ei ole uusi minä vaan parantunut henkinen tasapaino ja ajatusten kirkastuminen. Matka on siitä erikoinen, että oikeastaan kyse ei ole eteenpäin menemisestä vaan itseesi palaamisesta sekä säröjen ja sisäisten ristiriitojen hyväksymisestä. Kyseessä on oman luontosi etsintämatka.

Teos antaa välineitä ymmärtää kaoottista kokemustodellisuutta ja tarinoiden ongelmallista asemaa nykykulttuurissa. Se kertoo seikkaperäisesti, miten ihminen voi parantaa omaa ja yhteisönsä elämänlaatua kehittämällä omaa sisäistä tarinaansa.

Elina Jokinen on kirjallisuuden tohtori ja kirjoittamisen monialainen ammattilainen, joka haluaa omalla esimerkillään rohkaista ihmisiä suhtautumaan kriittisesti heitä muka sitoviin normeihin. Jokinen rakastaa tutkijoita, tuoreita kantarelleja ja avannosta nousemisen jälkeistä hyvän olon tunnetta. Jokisen tuulilasi saattaa olla säröinen, mutta tarinankertoja hän on sydänjuuriaan myöten."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elina Jokinen