Psykologinen palautuminen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (172.2 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Anna-Riikka Rajanen
Utgivningsdatum
2021-11-15
Förlag
Tuuma-kustannus
ISBN
9789523701915
Psykologinen palautuminen (ljudbok)

Psykologinen palautuminen Ljudbok

Ljudbok (MP3), Finska, 2021-11-15
219
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Onko kelausnappi jumissa? Eikö lepokaan tunnu kohentavan kuormittunutta oloa? Psykologisesta näkökulmasta katsottuna palautumisen ei tarvitse olla pelkkää tasaista hissuttelua.

Tämä kirja tarjoaa sinulle tutkimustietoon pohjautuen konkreettisia ideoita palautumisen edistämiseen. Pääset tutustumaan psykologisen palautumisen perusteisiin ja palautumista edistäviin kokemuksiin.

Psykologinen palautuminen auttaa elpymään työn rasituksista ja tavoittelemaan tasapainoa työn ja muun elämän välillä. Onnistunut palautuminen katkaisee stressin kasaantumisen kehän ja ehkäisee uupumusta ja muita pitkittyneeseen stressiin linkittyviä terveyden ja hyvinvoinnin ongelmia. Se voi myös auttaa parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia silloinkin kun voit jo ihan hyvin. Palautuminen ei ole vain työkyvyn ylläpitoa ja ongelmien ennaltaehkäisyä, vaan se voi auttaa elämään kokonaisuudessaan onnellista ja merkityksellistä elämää.

Anniina Virtanen, PsM, on Työterveyslaitoksella tutkijana työskentelevä psykologi, joka tekee väitöskirjatutkimusta psykologisesta palautumisesta. Hänen ammatillinen kiinnostuksensa suuntautuu palautumiseen, työuupumukseen sekä hyvinvointia ja merkityksellisyyttä tuottavaan työhön ja vapaa-aikaan. Vapaa-ajallaan hän palautuu parhaiten hyvien kirjojen ja elokuvien, luovan tekemisen ja liikunnan parissa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »