Kun jää murtuu (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (304.6 MB)
Språk
Finska
Serie
Pohjanlahti (del 1)
Inläsare
Rosanna Kemppi
Utgivningsdatum
2022-09-08
Förlag
Minerva kustannus
Översättare
Jänis Louhivuori
ISBN
9789523755642

Kun jää murtuu Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2022-09-08
209
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    179
Visa alla 1 format & utgåvor
Pohjoisen kylän hiljaisuus kätkee käsittämätöntä julmuutta.

"Melkein hiljaisella tavalla he maalaavat tarinan, joka on kauhea ja koskettava, mutta silti aivan ihana. Luin dekkaria, joka on myös erittäin hyvää kirjallisuutta." - Smålandsposten

Lumien sulaessa löytyy syvältä Norrbottenin metsistä polkupyörä. Se paljastuu kuuluvaksi pojalle, jonka katoaminen vastaanottokeskuksesta on hämmentänyt poliisia kesästä saakka.
Uutta alkua etsivä poliisi Irene Thorsdotter on hiljattain lähtenyt Tukholmasta pohjoiseen Norbottenin kuntaan työskennelläkseen Kalixin poliisissa. Kadonneen pojan arvoitusta selvitettäessä hän joutuu pian konfliktiin sekä esimiesten että ennakkoluuloisten kollegoiden kanssa. Kun toinenkin lapsi katoaa, Irene joutuu pohtimaan kenen sanaan voi luottaa kylässä, jossa vallitsee vaikenemisen kulttuuri.
Jäidenlähdön aikaan kiihtyy metsästys, jossa ihmisten todellinen olemus tulee esiin.

Kun jää murtuu aloittaa uuden Pohjanlahti-dekkarisarjan.

Jennie Lundgren on ruotsalainen poliisi, joka työskentelee Norrbottenin kunnan alueella. Hän on syntynyt ja kasvanut Kalixissa ja suu siellä edelleen.

Ulrika Lundgren Lindmark on siviiliammatiltaan ekonomi ja henkilöstöhallintokonsultti. Kalixissa syntynyt Ulrika asuu nykyisin Piilijärvellä, 250 km Kalixista pohjoiseen. Hän kirjoittaa Pohjanlahti-sarjan rikosromaaneja yhdessä kälynsä Jennie Lundgrenin kanssa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Där isarna råmar

    Jennie Lundgren, Ulrika Lundgren Lindmark

    "På ett närmast stillsamt sätt målar de upp en berättelse som är fruktansvärd, hemsk och gripande men ändå alldeles underbar. Jag läser en text, en deckare, som också är mycket god litteratur." Smålandsposten Snön tinar och djupt inne i ...