Sekainen ihana elämämme (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (316.6 MB)
Språk
Finska
Serie
Rakkautta ja perhesalaisuuksia
Inläsare
Hannamaija Nikander
Utgivningsdatum
2021-05-06
Upplaga
1
Förlag
Bazar (WSOY)
Översättare
Pirjo Ruti
ISBN
9789523761643
Sekainen ihana elämämme (ljudbok)

Sekainen ihana elämämme Ljudbok

Ljudbok (MP3), Finska, 2021-05-06
247
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Mitä jos rakkauteen kätkeytyy salaisuus, joka särkee sydämen?

Catherine Isaac kutoo Sekainen ihana elämämme -kirjassa unohtumattoman kertomuksen menetyksestä, rakkaudesta ja ystävyydestä aurinkoisen Gardajärven rannalla

Kun Allie avaa isoäitinsä talosta sattumalta löytämänsä piilotetun kirjeen, hänen koko elämänsä kääntyy päälaelleen. Kirjeen yllättävät salaisuudet uhkaavat satuttaa hänen kaikkein rakkaimpiaan, ja hän palkkaa yksityisetsivän selvittämään, mitä hänen edesmenneelle äidilleen tapahtui kesänä ennen kuin Allie syntyi.

Allie ottaa vapaata tutkijan työstään ja päätyy Gardajärven auringon paahtamille rannoille parhaan ystävänsä Edin kanssa. Myös Ed on pakomatkalla omasta elämästään ja toivoo auringon haalistavan murheensa. Kirjeen salaisuudet johtavat tunteikkaisiin paljastuksiin, joita kumpikaan heistä ei ole voinut odottaa. Arvoitusten keskellä Allien täytyy löytää sisältään voima kohdata perheensä solmuinen menneisyys ja löytää oikea kurssi kohti omaa tulevaisuuttaan. Myös Edin on tehtävä valinta, joka mullistaa monta elämää.

Catherine Isaac koukuttaa Sekainen ihana elämämme -kirjassa lukijan vuoristoradan lailla mutkittelevaan tarinaan, joka on täynnä aurinkoa, kyyneliä, jännitystä ja sydämen pakahduttavaa rakkautta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Catherine Isaac