Vapaa (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (91.2 MB)
Språk
Finska
Serie
Larssen (del 4)
Inläsare
Panu Vauhkonen
Utgivningsdatum
2022-01-03
Upplaga
1
Förlag
Bazar (WSOY)
Översättare
Tarmo Haarala
ISBN
9789523764569
Vapaa (ljudbok)

Vapaa Ljudbok

Ljudbok (MP3), Finska, 2022-01-03
273
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    273
Visa alla 1 format & utgåvor
Viisi askelta vapauteen

Mentaalivalmentaja Erik Bertrand Larssenin neljäs tietokirja Vapaa esittelee viiden askeleen ohjelman, jolla voit saavuttaa paremman elämän.

Joskus auttajakin tarvitsee apua. Tämän mentaalivalmentaja Erik Bertrand Larssen joutui huomaamaan, kun hän ajautui lääkeriippuvuuteen, kadotti kontrollin arjestaan ja päätyi amerikkalaiselle kuntoutusklinikalle. Siellä hän alkoi järjestää elämänsä rutiineja ja ajattelumalleja uusiksi. Larssen kehitti kokemuksiinsa ja uransa varrella karttuneeseen tietoon perustuen viiden askeleen ohjelman parempaan elämään.

Vapaa kertoo Larssenin tarinan siitä, kuinka hän ajautui riippuvuuden ja ahdistuksen vangiksi ja kuinka hänen onnistui vapautua taakastaan. Kirjassa hän kertoo, kuinka oikeanlaisella ajattelulla ja pienillä, yksinkertaisilla muutoksilla voi saada aikaan suuria vaikutuksia ja elää parempaa elämää.

Erik Bertrand Larssen (s. 1973) on Norjan suosituin puhuja ja mentaalivalmentaja. Koulutukseltaan hän on upseeri, laskuvarjosotilas ja taloustieteilijä. Työskenneltyään vuosia finanssialalla hän perusti oman yrityksen, jossa hän valmentaa yritysjohtajia, huippu-urheilijoita, poliitikkoja ja esiintyviä taiteilijoita. Erik Bertrand Larssenin kirjoja on käännetty jo 13 kielelle, ja ne ovat nousseet monessa maassa bestsellerlistojen kärkeen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Erik Bertrand Larssen