Putinin sisäpiirissä (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2021-10-01
Förlag
Docendo
Översättare
Ilkka Rekiaro
ISBN
9789523821750
Putinin sisäpiirissä (e-bok)

Putinin sisäpiirissä (e-bok)

E-bok (EPUB), Finska, 2021-10-01
169
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Tutkiva journalisti ja Moskovan kirjeenvaihtaja Catherine Belton kertoo, miten Vladimir Putin ja hänen lähipiirissään oleva KGB-miesten ryhmä kaappasi vallan Venäjällä.

Yhdysvaltojen vaalien häirintä. Ääriliikehdinnän tukemista Euroopassa. Sota Ukrainassa. Viime vuosina Vladimir Putinin Venäjä on kampanjoinut lisätäkseen vaikutusvaltaansa ja heikentääkseen länsimaisia instituutioita. Miten tämä kaikki tapahtui, ja kuka tämän kaiken orkestroi?

Belton paljastaa miten Putin korvasi Jeltsinin kauden suurliikemiehet uuden sukupolven uskollisilla oligarkeilla, jotka horjuttivat Venäjän taloutta ja oikeusjärjestelmää sekä ulottivat Kremlin kouran Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan.
Tuloksena on paljastava kuvaus KGB:n paluusta - tarina, joka alkaa Neuvostoliiton romahduksesta, jolloin liikemiesverkostot pystyivät kahmimaan miljardeja dollareita valtion yrityksistä omille tileilleen länsimaihin. Putin sisäpiireineen saattoi asian päätökseen vahvistamalla Venäjän mahdin samalla kun otti talouskontrollin itselleen, tukahdutti epäsuosioon joutuneiden äänet ja käynnisti salaisen vaikutustoiminnan ulkomailla.

Putinin sisäpiirissä -teos osoittaa, miten toiveet uudesta Venäjästä valuivat tyhjiin - ja millaisia vakavia seurauksia sillä on ollut venäläisille ja ennen kaikkea koko maailmalle.

Catherine Belton on kirjoittanut kirjaan erillisen johdannon nimenomaan suomalaisia lukijoita varten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Catherine Belton