Jääkylmä mielenrauha (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (190.7 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Magnus Appelberg
Utgivningsdatum
2023-12-22
Förlag
Viisas Elämä
ISBN
9789523841734

Jääkylmä mielenrauha Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2023-12-22
429
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Löydä kylmäaltistuksesta työkalu stressinpoistoon, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja parempaan elämään.

Haluaisitko oppia käsittelemään pelkoa, ahdistusta ja stressiä? Etsitkö keinoja parempaan uneen? Ratkaisu voi löytyä kylmästä vedestä. Se vaikuttaa kehoon niin voimakkaasti, että tunnemme positiiviset vaikutukset myös mielessämme.

Jääkylmä mielenrauha on syväsukellus rohkeuden ja rentouden lähteille. Magnus Appelbergin kehittämä kylmäaltistusmenetelmä on erittäin tehokas ja oivaltava yhdistelmä joogan syvimpiä viisauksia ja avantouinnin vähemmän tunnettuja saloja.

Kirjan avulla tutustut kylmäaltistuksen terveyshyötyihin ja opit keinoja totuttautua kylmään. Teos sisältää muun muassa hengitysharjoituksia, joiden avulla voit valmistautua nolla-asteiseen veteen.

Kirjailija Magnus Appelberg vaihtoi aikoinaan Teknillisestä korkeakoulusta Teatterikorkeakouluun löytääkseen mielenrauhaa ja itsensä. 35 vuoden aikana hän on opiskellut tanssia, joogaa, meditaatiota, hierontaterapiaa ja hengittämistä. Tänä päivänä hän rauhoittaa mieltään nolla-asteisessa vedessä, jossa pystyy istumaan poikkeuksellisen kauan, jopa tunnin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Magnus Appelberg

  • Iskall sinnesfrid

    Magnus Appelberg

    Kan man lära sig hantera stress, oro, rädsla och utmattning? Och hur sover man bättre? Iskallt vatten som alla instinktivt fruktar, kan bli ens vän då man lär sig hur man ska gå till väga på ett fysiologiskt vis. Kyla påverkar kroppen så kraftigt ...