Cat power (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (176.7 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Emilia Howells
Utgivningsdatum
2024-01-16
Förlag
Into Kustannus
Översättare
Elina Lustig
ISBN
9789523933637

Cat power Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2024-01-16
239
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    239
Visa alla 1 format & utgåvor
Parantavaa voimaa kissoista!

"Tämä kirja kannattaa lukea, jos omistaa kissan tai harkitsee kissan hankkimista. Tämä on kunnianosoitus kissalleni." - GO"KVÄLL

Kissan läsnäolo kotona vähentää stressiä ja ahdistusta. Kun kissa kehrää, ihmisessä vapautuu oksitosiinia, ja tärinä tuottaa tutkitusti terveyshyötyjä: se alentaa verenpainetta ja vähentää sydän- ja verisuonisairauksien riskiä. Kissan yhdeksän elämän inspiroimana voit oppia suojelemaan yksityisyyttäsi, nauttimaan enemmän sekä raivaamaan tilaa leikille ja ilolle.

Cat Power kertoo, mitä kissat ovat merkinneet ihmisille kautta historian ja miksi niin monet tuntevat olonsa hyväksi kissan kanssa. Molemmat kirjoittajat ovat kokeneet kissojen parantavan voiman omassa ja perheensä elämässä.

Ulrica Norberg on toimittaja, elokuvatieteilijä, joogamestari ja kirjailija, jonka kirjoja on käännetty useille kielille. Carina Nunstedt on toimittaja, kustantaja ja kirjailija. Hän tuottaa podcastia Hälsorevolutionen.

"Cat Power on todella hyvä ja taitavasti kirjoitettu kirja! Tutkimustietoa, mukavaa kieltä ja ihanan henkilökohtainen tyyli." - SVT BABEL
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna