Röyhkeyskoulu (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2020-04-18
Förlag
Tuuma-kustannus
ISBN
9789524519144
Röyhkeyskoulu (e-bok)

Röyhkeyskoulu (e-bok)

E-bok (EPUB), Finska, 2020-04-18
181
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Pöydän äärellä oli ammattitaitoisia, osaavia naisia, mutta keskustelu kuitenkin täyttyi lauseista kuten "Oliskohan mun siinä sitten pitänyt?", "Mä mietin, et voisin, mut en mä sit..." ja "Kyllähän sitä varmaan pitäis..."

Pysähdyin kuuntelemaan keskusteluamme hieman kuin ulkopuolisena. Kaikkea sitä puhetta koristi jonkin sortin arkailu. Täysin tarpeeton arkailu.
Pysäytin keskustelumme. "Kuuntelen tätä meidän keskustelua, ja tässä on osaavia muijia, jotka jostain syystä toimii oman itsensä jarruna."

Tajusin, että jokin pidätteli meitä. Kyse ei ollut siitä, ettemmekö osaisi tai tietäisi, mitä pitää tehdä. Me valitsimme arkailun.

Itsensä ja muiden vähättely ei pue ketään. Röyhkeyskoulussa opit ilmaisemaan itseäsi ja mielipiteitäsi vahvasti ja häpeilemättä.

Röyhkeyskoulu opettaa sinut näkemään oman osaamisesi ja luottamaan itseesi. Olemme muutakin kuin stereotyyppiset lokeromme, joihin tungemme itsemme ja toisemme turhia kyseenalaistamatta.

Jenni Janakka on kirjoittaja, kolumnisti ja puhetaiteilija. Hän on aloittanut uransa näyttelijänä ja sitä kautta tutustunut stereotypioihin ja niihin erilaisiin rooleihin, joita kukin voi elämässään kohdata.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jenni Janakka

  • Himokirja

    Jenni Janakka, Kaisa Merelä

    Kuinka paljon tahdolla saa aikaan himoa? Kun välillä haluttaa muttei himota. Mitä tehdä kun olen välillä havahtunut outoon fantasiaan? Miten suhtautua seksiin rennosti, sen sijaan että sitä lähtisi suorittamaan? Miten oppia nauttimaan itsetyydytyk...

  • Vahvankaltainen

    Jenni Janakka

    Mitä tehdä, jos oma minäkuva ei sovikaan yleisesti hyväksyttyyn naiskuvaan? Vahvankaltainen on tarina naisesta, joka haluaa, että hänellä on samanlaiset oikeudet kuin miehilläkin olla seksuaalisesti aktiivinen, ilman lutkan leimaa. Päähenkilö Heid...