Tärkeintä tänään (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (117.5 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Ville-Veikko Niemelä
Utgivningsdatum
2021-05-07
Förlag
Tuuma-kustannus
ISBN
9789524519762
Tärkeintä tänään (ljudbok)

Tärkeintä tänään (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Finska, 2021-05-07
169
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Tänään on hyvä päivä, juuri tänään. Ei huomenna tai ylihuomenna vaan tänään. Tänään on se päivä, jota olet odottanut.

Tärkeintä tänään on kirja, jossa elämää tarkastellaan kolmesta eri näkökulmasta: koko elämän, yksittäisen viikon sekä päivittäisen toiminnan tasolta. Kirja tuo esiin näiden kolmen näkökulman taustalla olevan ajattelumallin, minimalismin, jonka avulla omaa elämää on mahdollista jäsentää niin, että siihen tulee lisää selkeyttä, tuloksellisuutta ja merkitystä.

Koska suurimmalla osalla ihmisistä on liikaa kaikkea, minimalismin soveltaminen elämään auttaa lisäämään siihen selkeyttä ja rauhaa. Kun karsii pois sen, millä ei ole merkitystä, jää tilaa ja aikaa sille, millä on merkitystä.

Minimalismin perusajatuksen mukaan vähemmän on enemmän. Kirja valottaa minimalistisen ajattelun syntyhistoriaa sekä esittää kymmenkohtaisen toimintamallin, jonka avulla kuka tahansa voi soveltaa minimalismia omaan elämäänsä. Mallin vaiheisiin kuuluvat vähentäminen, pienentäminen, ryhmittely, järjestäminen, keskittäminen, samauttaminen, kontrastointi, nivominen, yhteyden luominen ja luopuminen.

Tärkeintä tänään -kirjan lisäksi voit käyttää Tänään-työkalua. Se on jäsentämisen työkalu, jossa elämää tarkastellaan kolmella eri tasolla: elämä, viikko ja päivä.

Kirjan kirjoittaja Maaretta Tukiainen on kirjailija, puhuja, muutosvalmentaja ja valmennustyökalujen kehittäjä. Hän uskoo elämän ainutkertaiseen kauneuteen ja elinikäiseen oppimiseen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maaretta Tukiainen