Rakas keho (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2020-04-18
Förlag
Tuuma-kustannus
ISBN
9789524519809
Rakas keho (e-bok)

Rakas keho (e-bok)

E-bok (EPUB), Finska, 2020-04-18
189
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Rakas keho
Tiedän, etten ole aina kohdellut sinua hyvin. Toisinaan olen yrittänyt, joskus myös onnistunut, mutta useimmiten olen vain ollut ilkeä ja vältellyt katsomasta sinua. Olen ajatellut, ettet ole kaunis - etten minä ole kaunis. Olen verrannut sinua toisennäköisiin, -kokoisiin ja -muotoisiin vartaloihin. Miettinyt, ettet riitä tuollaisena, ja kritisoinut jokaista kohtaa sinussa.
Olemme kuitenkin kokeneet yhdessä paljon - hyvää ja pahaa. Olet minulle tärkeä, ja siksi haluaisin nyt oppia rakastamaan sinua.

Rakas keho on henkilökohtaisesti puhutteleva kirja, jonka kantavia teemoja ovat muun muassa kehonkuva ja sen haasteet, itsensä hyväksyminen ja oman kehon kurittamisesta luopuminen. Teoksen tavoitteena on tarjota armollisempaa suhtautumista itseen ja kannustaa sinua näkemään kehosi upeus sen koosta, muodoista tai ulkoisista ominaisuuksista riippumatta - ja juuri niiden ansiosta.

Kirjassa erinäköiset ja -ikäiset naiset avaavat omaa kehosuhdettaan rohkeasti ja avoimesti. Tarinat kertovat, kuinka monivivahteinen ja tärkeä jokaisen keho on.

Kirja kannustaa sinua pohtimaan omaa kehosuhdettasi ja johdattelee omaksumaan uudenlaisen tavan olla sinut kehosi kanssa. Tutkimustietoon nojaten se korostaa ratkaisukeskeisyyttä ja antaa paljon konkreettisia ideoita sekä harjoituksia kehonkuvan työstämisen tueksi.

Kirjan tekijöistä Katarina Meskanen on pitkään kehonkuvaongelmien ja syömishäiriöiden parissa työtä tehnyt kliininen psykologi. Heidi Strengell työskentelee valokuvaajana ja on erikoistunut etenkin henkilökuvaukseen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Pysäytä tunnesyöminen

    Katarina Meskanen

    Tunnesyöminen on kuin vanha ystävä, joka lohduttaa ja suojelee aina tarvittaessa. Toisaalta se on kuin narsistipuoliso, joka ensin houkuttelee mukaansa lepertelemällä mukavia mutta lopulta puukottaa selkään. Tunnesyöminen ei ole nälän vaan tunne-e...