Kalle Knaster, Miranda och rövarkaptenens hämnd (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (161.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kalle Knaster (del 2)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Tom Wentzel
Utgivningsdatum
2020-06-22
Förlag
Förlaget Vingpennan
ISBN
9789526854878
Kalle Knaster, Miranda och rövarkaptenens hämnd (ljudbok)

Kalle Knaster, Miranda och rövarkaptenens hämnd (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-06-22

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Kalle Knaster och hans föräldrar bor i ett stort gammalt hus som en gång var ett hotell och för väldigt länge sedan ett värdshus. Mitt emot på andra sidan gatan bor Kalles bästa vän Miranda. Tillsammans har de kommit underfund med att det spökar i Kalles hus. De har också hittat hotellets gamla serveringshiss med vilken de kan åka ner till 1700-talet med och hälsa på sina nya vänner, sjörövaren Piraten och kockpojken Välling-Ville.
I boken om rövarkaptenens hämnd har Kalle och Miranda har tagit hissen ner till 1700-talet och följt med Piraten på äventyr ut till sjöss. På en söderhavsö råkar de ut för kapten Longrock och hans sjuttio rövare, som har tagit Välling-Ville till fånga.
Kalle och MIranda måste överlista rövarna för att rädda sin kompis. Om någonting går fel kan de inte ta sig tillbaka till nutiden igen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Carina Wolff-Brandt

  • Kalle Knaster, Miranda och Piraten

    Carina Wolff-Brandt

    Kalle Knaster flyttar in i ett gammalt fallfärdigt hotell med sina föräldrar. Han kommer snabbt underfund med att allting inte är som det ska vara. Varför luktar det tjära i hans skåp? Vem lär hans papegoja nya ord? Varför är hans nya kompis Miran...