Fler böcker inom
Format
Häftad (Paperback)
Språk
Svenska
Serie
Runorserien (del 2)
Antal sidor
272
Utgivningsdatum
2018-10-10
Upplaga
1
Förlag
Runsorina Books
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
210 x 148 x 18 mm
Vikt
400 g
Antal komponenter
1
Komponenter
424:B&W 5.83 x 8.27 in or 210 x 148 mm (A5) Perfect Bound on Creme w/Matte Lam
SAB
Hc
ISBN
9789526881935
Förändrad och bränd (häftad)

Förändrad och bränd

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2018-10-10
269
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I ruinen efter den nedbrunna staden Wasa är det många som letar efter sin förlorade framtid.

När Alfred mister sin Elna vid födseln av deras andra barn tappar han fotfästet och flyr fältet. När han kommer hem till Runsor igen sommaren 1857 möter han en hårt arbetande familj. De har både den stora sorgen att hantera och allt arbete på gården att klara av. Han kastas direkt in i en myllrande vardag som visar sig vara långt värre än han kunde föreställa sig. Olyckor, våldsdåd och brännvin har blivit en del av vardagen på gården i Runsor.

Magda är bara en ung flicka men axlar det tunga ansvaret för sin systers små barn. Hon råkar själv ut för en olycklig händelse som kommer att forma hela hennes liv och ta henne genom känslostormar som är nästintill omöjliga att hantera.
Amalia har byggt upp en fungerade vardag efter att Carl försvann till havs och livet går sin gilla gång ända tills hon får ett brev som förändrar allt.

Förändrad och bränd är den andra delen i romanserien Runsorserien och fortsättningen på debutromanen Rök i fjärran av Mikaela Nykvist.

Om Rök i fjärran, del 1 i Runsorserien: Debutboken av Mikaela Nykvist börjar med spänning från första sidan och är intressant ända till slutet. Bibliotekarien i Vörå tipsar
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förändrad och bränd
  2. +
  3. Rök I Fjärran

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rök I Fjärran av Mikaela Nykvist (häftad).

Köp båda 2 för 471 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Förändrad och bränd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trevlig serie!
    Kaffeläsaren, 25 december 2018

    Förändrad och bränd är den andra delen i Runsorserien. Jag har läst den första Rök i fjärran förra året och tyckte mycket om den. I Förändrad och bränd får vi åter igen möta Alfred, en sorgens man som saknar sin avlidna hustru Elna. På sin flykt möter han den unga föräldralösa pojken Knut, som får följa med Alfred hem till gården. Den här boken är lite mörkare och tyngre i handlingen. Det går ganska tungt för personerna i boken och är en hel del elände som avlöser varandra. Ändå känns den int... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mikaela Nykvist