Me emme elä samassa maailmassa kuin te (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2016-05-20
Förlag
Aula & Co
ISBN
9789527190173
Me emme elä samassa maailmassa kuin te (e-bok)

Me emme elä samassa maailmassa kuin te (e-bok)

E-bok (EPUB), Finska, 2016-05-20
169
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Kuinka paljon sisarusten välinen lojaalius voi kestää, ennen kuin se murtuu kohtalokkain seurauksin? Me emme elä samassa maailmassa kuin te on mustansävyinen trilleri, joka kertoo veljen ja siskon välillä kytevästä aikapommista. Kun veli löytyy asunnostaan kuolleena, alkaa epätoivoinen kilpajuoksu aikaa vastaan. Kuoleman taustalta paljastuu tarina huumekaupasta, laittomista aseista, lääkkeiden väärinkäytöstä ja armottomasta väkivallasta. Sisarusten synkkä menneisyys nousee pintaan ja valokeila kohdistuu karmivaan totuuteen.

Me emme elä samassa maailmassa kuin te on jännittävä ja koukuttava kuvaus Suomessa toimivasta järjestäytyneestä rikollisuudesta, jyrän lailla etenevistä päihderiippuvuuksista sekä peruuttamattomista, julmista ratkaisuista. Samalla se on koskettava kuvaus ihmisten välillä roihuavasta kipeästä rakkaudesta.

Karita Sainio on toimittaja, viestinnän ammattilainen sekä vastuullisiin lifestyle-tuotteisiin ja -palveluihin keskittyneen PR-toimisto Sugar Helsingin perustaja. Me emme elä samassa maailmassa kuin te on hänen esikoisromaaninsa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karita Sainio

  • Hyvin eletty

    Karita Sainio

    <p>Jokaisen nykynaisen must-have-käsikirja kestävään elämäntapaan.</p><p>Vastuullisuus on chic. Yhä useampi haluaa kosmetiikkansa puhtaana, muotinsa eettisenä ja ruokansa vegaanisena. Hyvin eletty esittelee vinkit kauniiseen vast...