Stieg Larssonin tutkimukset ? Kuka murhasi Olof Palmen? (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (6.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2018-11-13
Förlag
Aula & Co
ISBN
9789527269572

Stieg Larssonin tutkimukset ? Kuka murhasi Olof Palmen? E-bok

E-bok,  Finska, 2018-11-13
147
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    182
Visa alla 1 format & utgåvor
KUKA MURHASI OLOF PALMEN?

Stieg Larssonin tutkimukset on kertomus siitä, miten yksi maailman tunnetuimmista rikoskirjailijoista yritti ratkaista Olof Palmen murhan. Sitä on yhtä vaikea laskea käsistään kuin Larssonin kirjoittamia Millennium-dekkareita. Se vastaa kysymykseen siitä, mitä hän olisi saanut selville, jos olisi päässyt jatkamaan tutkimuksiaan.

Vuonna 2014 toimittaja Jan Stocklassa pääsi tutustumaan Stieg Larssonin henkilökohtaiseen arkistoon, joka oli maannut koskemattomana kymmenen vuotta. Parissakymmenessä pahvilaatikossa oli Larssonin kartoitus 1980-luvun äärioikeistosta, mutta myös toistaiseksi tuntematon projekti: kattavat tutkimukset Olof Palmen murhasta. Stocklassa jatkoi Larssonin tutkimuksia, ja kirjassa on paljon Larssonin muistiinpanoja ja kirjeenvaihtoa sekä Stocklassan haastatteluja ja salaa tallentamaa materiaalia. Lopulta Stocklassa yhdistää Larssonin havainnot ja omansa teoriaksi, joka selvittää mitä Tukholman keskustassa tapahtui helmikuun viimeisenä iltana vuonna 1986.

Jan Stocklassa (s. 1965) on ruotsalainen toimittaja, kirjailija, dokumenttiohjaaja, diplomaatti ja liikemies. Hän on perustanut Prahan Metro-lehden ja kirjoittanut kirjan Gripen av Prag ruotsalaisen Saabin ja British Aerospacen lahjusskandaalista Tsekin tasavallan hävittäjäkauppojen yhteydessä

Stieg Larsson (1954-2004) on yksi kaikkien aikojen suosituimpia dekkaristeja: hänen kirjojaan on myyty yli 80 miljoonaa kappaletta. Ennen kuolemaansa Larsson oli ehtinyt koota 20 pahvilaatikollista aineistoa Olof Palmen murhasta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jan Stocklassa