Pitkä matka alas (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2020-04-30
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789528021155
Pitkä matka alas (e-bok)

Pitkä matka alas E-bok

E-bok (EPUB), Finska, 2020-04-30
129
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Oletko koskaan miettinyt, että maailma voisi olla täynnä kaikkea mitä ihmissilmä ei huomaa? Oletko kuullut öisin kammottavia ääniä ulkoa? Onko ollut kuin joku liikkuisi portaikossa mutta siellä ei silti näy ketään? Oletko miettinyt onko yliluonnollista olemassa? Sanotaan että on niitä jotka etsivät hyytäviä kokemuksia. Sanotaan että kun oikein etsii, tulee löytämään valon. Entä jos se olisikin päin vastoin? Jos sitä tajuaisi että pimeys onkin koko ajan läsnä. Voitko kuvitella että todellinen pimeys olisi piilossa ihmisnaamarin takana? Jos voit, on tuo todellinen pimeys lähempänä kuin luuletkaan. Voi olla että hirviö on sinussa itsessäsi tai lähimmäisessäsi....

Pitkä matka alas -kirja on kokoelma toinen toistaan synkempiä ja kauheampia satuja. Kyseessä on nuoren kirjailijan toinen julkaisema kirja. Luvassa on niskavillat pystyyn nostavia kertomuksia jotka ovat saaneet suurimman innoituksen kirjailijan omista painajaisunista joista hän kärsi koko lapsuutensa ajan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Danya Theambermoon

  • Because I am woman

    Danya Theambermoon

    Collection of sarcastic poems. The right collection of thoughts about what every woman's star moment or moment of shame is like. Grab it if you dare!