Strass (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-11-26
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789528031567
Strass (e-bok)

Strass E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-11-26
159
Läs i Bokus Reader för iOS och Android.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  109
 • Skickas inom 10-15 vardagar
  263
 • Skickas inom 10-15 vardagar
  288
Visa alla 3 format & utgåvor
Claudia är fyrtionio år. Hon är nyss frånskild och känner sig bortkommen i tillvaron. Hon är fri som ett sommarmoln men självkänslan sviktar och rosenröda drömmar känns minst sagt pinsamma.

Mot alla odds träffar Claudia en man. Han ser ut som en grekisk gud, doftar underbart och är hetare än Red Savina-chili.

Claudia faller pladask vilket får lutherrösten i hennes inre att leva loppan. För att stå ut försöker Claudia minnas mormors ord. Ofta galopperar väninnan Sara till undsättning och det finns få tillfällen som inte kan fixas med ett glas cava.

Romanen Strass är feelgood på hög nivå. Här finns kärlek och lust, spännande kopplingar, tjusiga hästar, anrikt porslin och goda vänners vibrerande energi.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mia Bergenheim

 • I hundarnas timma

  Mia Bergenheim

  I hundarnas timma är en skrämmande historia om utsatthet. Handlingen utspelar sig i Helsingfors, Finland, där vi genom några decennier får följa en familj och dess sidogrenar. Mathilda förlorar sin far i en tragisk olycka och händelsen blir starts...

 • Glimmer

  Mia Bergenheim

  Claudia och Piet är inte purunga men förälskade som tonåringar. De livnär sig på att sälja dyrbara hopphästar till världseliten. Precis då de har flyttat in på gården Strandhoeve bryter en allting förlamande coronapandemi ut. Tillvaron kullkastas,...