Lyckas med glutenfritt bröd (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (33.2 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-06-11
Förlag
Foodie Living
ISBN
9789529420537
Lyckas med glutenfritt bröd (e-bok)

Lyckas med glutenfritt bröd E-bok

E-bok (PDF), Svenska, 2019-06-11
117
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Vill du också njuta av hemlagat, glutenfritt bröd som smakar gott och håller formen? Längtar du efter att få sätta tänderna i ett rejält, vackert artesanbröd med krispig skorpa och segmjukt inkråm? Eller är du helt enkelt bara trött på att slänga dina glutenfria bröd i soporna och behöver få ny inspiration?

Då är den här boken för dig.
Välkommen in i en helt ny värld av gott, glutenfritt bröd bakat från grunden på rena råvaror och med en rejäl skopa kärlek.

Malin Vesterback, glutenfri bakningsexpert, lär dig alla knep för att lyckas med glutenfri brödbakning. I hennes nya bok Lyckas med glutenfritt bröd får du ta del av över 80 sidor bakningsinspiration och 53 nya recept i kategorierna snabba bröd, ljusa bröd, grova bröd och surdegsbröd. Det bästa av allt - recepten är grundrecept som du kan variera i det oändliga!

När du lärt dig baka glutenfritt bröd enligt Malins metoder behöver du inga fler böcker i ämnet. Du har blivit en självgående glutenfri artesanbagare.

Malin Vesterback är en finlandssvensk receptkreatör och entreprenör. På adressen malinsdriftigheter.com bloggar hon om sitt kreativa liv och publicerar regelbundet nya glutenfria recept. Välkommen att låta dig inspireras!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »