Skillnadens skörd : Mat från trädgården året om - BOK SIGNERAD AV SARA BÄCKMO (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Utgivningsdatum
2017-08-24
Förlag
Roos & Tegnér
Dimensioner
250 x 195 x 20 mm
Vikt
810 g
ISBN
B000324820
Skillnadens skörd : Mat från trädgården året om - BOK SIGNERAD AV SARA BÄCKMO (inbunden)

Skillnadens skörd : Mat från trädgården året om - BOK SIGNERAD AV SARA BÄCKMO

(17 röster)  |  Läs 8 recensioner
Inbunden, 2017-08-24
209
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Julklapp? Beställ boken senast torsdag 21 december kl. 13:00 med "Snabb frakt" för leverans innan julafton - Läs mer

Boken är signerad av Sara Bäckmo!

Maten från Skillnadens Trädgård
I Skillnadens Trädgård växer 150 olika sorters grönsaker. Vissa ger skörd under vår och sommar, andra höst och vinter. Varje dag, året runt, finns mat att hämta i det ekologiska trädgårdsskafferiet. De senaste åren har matlagningen hos Sara Bäckmos familj förändrats i grunden skörden styr vilken mat som lagas just idag. En kreativ upptäcktsresa bland hemodlade råvaror har tagit matlagningen till nya nivåer. För det är när ett berg av nyskördad spenat ligger i stora korgar och bara väntar på att tillagas som vardagsmaten på riktigt blir en lustfylld utmaning.
I boken Skillnadens Trädgård lärde vi känna Sara som en passionerad odlare som nyfiket och egensinnigt revolutionerat vår syn på köksträdgården, ibland genom att göra helt tvärtemot vedertagna odlingsregler. I Skillnadens skörd får vi följa med Sara in i köket för att se hur nyskördade råvaror tas om hand, förvaras och blir till mat för hela familjen. Boken myllrar av favoritrecept på lättlagad vardagsmat proppfull av grönsaker, året om.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Skillnadens skörd : Mat från trädgården året om - BOK SIGNERAD AV SARA BÄCKMO. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Super present
  Pettersson Izabella, 6 november 2017

  Ja, boken är jätte intressant och lärorik och mycket pedagogiskt skriven. Min dotter älskar ALLA Saras Bäckmo böcker. Inspirerar till att odla mer och på rätt sätt. Fler odlare borde tänka som Sara:-)

 2. Äntligen!
  Tuva M Drake, 27 september 2017

  Jag tassar i Saras fotspår.
  Jag har längtat efter detta i många år och nu äntligen med Saras vägledning har jag massor av egna grönsaker på middagsbordet!

 3. Boken väcker lust och lämnar kvar ett leende
  Bit by Jackie, 27 september 2017

  Recepten som finns är härliga, men den riktiga vinsten är i brödtexten där man får fullspäckat med ytterligare idéer på olika användningssätt av skörden. Sara har ett väldigt härligt berättarspråk, och om man följer henne på Youtube eller podd, så hör man hennes röst medan man läser. Hon får en att känna dofterna och väcker lust. Det här är en bok inte bara för odlingsintresserade, utan även för dom som vill ha en avslappnad stund i soffan, en kopp te och som vill få ett leende på läpparna tillsammans med Sara och hennes trädgårdsskörd.

 4. Inspirerande!
  Anna Nathalie Roukus Löf, 26 september 2017

  En perfekt blandning där odlandet möter matlagningslusten i köket, ger en inspiration till att både odla mer och testa mer nya recept! De recepten jag har provat är för övrigt riktigt bra och goda!

 5. En härlig inspirerande bok!
  Birgitta Karlsson, 13 september 2017

  Njuter av att läsa den här boken, precis som den tidigare boken så inspirerar den . Tänker beställa ytterligare böcker för att ge bort som presenter.

 6. Underbar bok
  Ann-Sofie Kristina Sundberg, 7 september 2017

  Så härlig bok med fina bilder recept och tips. Får så mycket inspiration <3 och odlarglädje, här ska odlas ännu mer. Tack.

 7. skall beställa fler !
  Grethe Kirsten Jensen, 7 september 2017

  Kommer att beställa två böcker till som Julklappar till min son och min mor. Den är verkligen inspirerande!
  Så många nya och trevliga ideer att göra med grönsakerna.

 8. Perfekt för mina behov
  Britt Axia Aximon, 6 september 2017

  En jordnära bok som beskriver hur man kan förhålla sej till årets skörd av grönsaker. Lugnt och vackert beskrivet, med riktigt bra ideer om olika sätt att på bästa sätt laga till de grönsaker som råkat bli skördade just idag.

  Jag älskar boken och rekommenderar den varmt.

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Sara Bäckmo

Bloggat om Skillnadens skörd : Mat från trädgården å...