Framgångsboken - BOK SIGNERAD ALEXANDER PÄRLEROS (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-05-02
Förlag
Forum
Dimensioner
225 x 140 x 10 mm
Vikt
340 g
ISBN
B000329822
Framgångsboken - BOK SIGNERAD ALEXANDER PÄRLEROS (inbunden)

Framgångsboken - BOK SIGNERAD ALEXANDER PÄRLEROS

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2018-05-02

Slutsåld

Hitta din väg till framgång

Alexander Pärleros driver den populära Framgångspodden, där han intervjuar flera av Sveriges och världens mest framgångsrika personer. I den här boken berättar han om sin resa mot ett framgångsrikt liv och delar med sig av sina bästa tips och verktyg: Hur kan vi använda visualisering som framgångsfaktor? Hur optimerar vi vår tid, sätter mål och förhandlar? Hur stärker vi vår självkänsla och hur kan vi hantera motgångar?

Många förknippar framgång med att tjäna mycket pengar och nå höga höjder i sin karriär, men att vara framgångsrik handlar minst lika mycket om att skapa sig ett liv där man ägnar sig åt sin passion och hela tiden vågar utmana sig själv. Att vara framgångsrik är att vara orädd, att våga misslyckas och att lära sig av sina erfarenheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Alexander Pärleros

  • Framgångsboken

    Alexander Pärleros

    Hitta din väg till framgång Alexander Pärleros driver den populära Framgångspodden, där han intervjuar flera av Sveriges och världens mest framgångsrika personer. I den här boken berättar han om sin resa mot ett framgångsrikt liv och delar med sig...

Bloggat om Framgångsboken - BOK SIGNERAD ALEXANDER P...