Massor av pocketfynd
Jonna Lundell - PMS-kossan - BOK SIGNERAD AV JONNA LUNDELL (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2018-08-23
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
ISBN
B000331428
Jonna Lundell - PMS-kossan - BOK SIGNERAD AV JONNA LUNDELL (inbunden)

Jonna Lundell - PMS-kossan - BOK SIGNERAD AV JONNA LUNDELL

Inbunden Svenska, 2018-08-23
179
Förhandsboka gärna! Förväntad leverans under vecka 34.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Närmare 700 000 följare på Instagram och drygt en miljon YouTube-prenumeranter gör Jonna Lundell till en av Sveriges största kvinnliga influencers .
På ett rakt, personligt och ofta humoristiskt sätt väljer nu Jonna att för första gången berätta om sin resa och om sjukdomen som visade sig vara PMS.
Vi får följa med under de stökiga uppväxtåren i Mjölby och Norrköping fram till dagen då Jonna träffar sin nuvarande man Joakim Lundell, och sedan om hur Jonna via parets gemensamma YouTube-kanaler blir som en vän för en hel generation barn och ungdomar.
Jonna Lundell PMS-kossan är en berättelse om hur det är att leva med PMS, men det är framför allt en berättelse om hur det är att vara en ung människa i Sverige idag.

JONNA LUNDELL (f. 1994) driver framgångsrika YouTube-kanaler och har tillsammans med Saga Scott den populära podcasten Jonna & Saga. Jonna är en av Sveriges största kvinnliga influencers .

LEIF ERIKSSON och MARTIN SVENSSON är båda författare tillen rad böcker i olika genrer. De började skriva tillsammans 2010 och arbetar numed flera gemensamma bokprojekt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jonna Lundell - PMS-kossan - BOK SIGNERAD AV JONNA LUNDELL
  2. +
  3. Du är inte ensam - BOK SIGNERAD AV JOAKIM LUNDELL

De som köpt den här boken har ofta också köpt Du är inte ensam - BOK SIGNERAD AV JOAKIM LUNDELL av Joakim Lundell, Leif Eriksson, Martin Svensson (kartonnage).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Jonna Lundell - PMS-kossan - BOK SIGNERAD...