Charlotte Perrelli - Flickan från Småland - BOK SIGNERAD AV CHARLOTTE PERRELLI (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2018-11-15
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
ISBN
B000331622
Charlotte Perrelli - Flickan från Småland - BOK SIGNERAD AV CHARLOTTE PERRELLI (inbunden)

Charlotte Perrelli - Flickan från Småland - BOK SIGNERAD AV CHARLOTTE PERRELLI

(4 röster)
Inbunden Svenska, 2018-11-15

Slutsåld

Flickan från Småland är den rörande, roliga och ibland halsbrytande berättelsen om arbetarklasstjejen från Hovmantorp som blev Charlotte Perrelli med hela svenska folket. Redan som liten sjöng Charlotte för att hon inte kunde låta bli. Hon började turnera som 13-åring i dansband, och lyckades ett antal år senare med hjälp av ett stulet telefonnummer starta en karriär som sångerska i Anders Engbergs orkester. Charlotte har sedan dess bland mycket annat vunnit Melodifestivalen två gånger, Eurovision Song Contest en gång, gett ut nio album, turnerat i flera länder, varit programledare och musikalartist. I Flickan från Småland väljer nu Charlotte att för första gången ocensurerat och öppenhjärtigt ge sin sanning om framgångarna och motgångarna, både som artist och som människa.

CHARLOTTE PERRELLI (f. 1974) är kanske främst känd som sångerska och artist, men har även varit programledare,utkommit med hälso- och träningsböcker och är också verksam som bloggare och entreprenör.

LEIF ERIKSSON och MARTIN SVENSSON är båda författare till en rad böcker i olika genrer. De började skriva tillsammans 2010 och arbetar nu med flera gemensamma bokprojekt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Charlotte Perrelli - Flickan från Småland...