Massor av pocketfynd
Idag är jag fri - BOK SIGNERAD AV JOSEFIN DAHLBERG (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-08-21
Förlag
Lava
ISBN
B000333021
Idag är jag fri - BOK SIGNERAD AV JOSEFIN DAHLBERG (inbunden)

Idag är jag fri - BOK SIGNERAD AV JOSEFIN DAHLBERG

Inbunden Svenska, 2018-08-21
179
Förboka gärna! Förväntad leverans under vecka 34.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
 

Josefin Dahlberg var 10 år när hon drack sprit för första gången. När hon var 15 var hon beroende och vid 20 sökte hon hjälp. Idag är Josefin 28 år gammal, nykter och lever sitt drömliv där hon bloggar om mode, skönhet, girl power, livet och sin nykterhet sedan 8 år.

I Idag är jag fri Så slutade jag dricka och började leva berättar Josefin öppet och naket om det som började som en mardröm men som så småningom ledde till ett liv hon verkligen ville leva. Genom att berätta om sina trasiga år vill Josefin inspirera och hjälpa andra till ett bättre mående, utan alkohol. Idag lever hon ett rikt liv, fyllt av yoga, meditation, bloggande och poddande.

Att jag blev nykter som 20-åring har förändrat och räddat mitt liv. Det finns inte ord hur tacksam jag är över att jag vid så tidig ålder insåg hur min sjukdomsbild såg ut och blev nykter. Att jag tidigare levde ett liv som innehöll minnesluckor flera kvällar i veckan känns idag helt absurt. Jag tänkte många gånger i slutet av min aktiva alkoholperiod att det kändes dumt att sluta dricka så tidigt, jag hade hela livet på mig att styra upp mitt liv. Idag är jag otroligt glad över att jag gjorde det redan då jag vet att vändningen bara skulle ha blivit svårare och svårare med tiden.

Josefin Dahlberg växte upp på Dalarö i ett på ytan idylliskt gult hus tillsammans med sin mamma och sina två äldre systrar. Hennes föräldrar var skilda på grund av pappans alkoholism, och det troliga är att Josefin ärvde sin fars sjukdom. Redan som femtonåring söp hon sig redlös flera gånger i veckan, drabbades av blackouter och vaknade ofta i fel killes säng. Uppmärksamhet, sprit och killar var receptet på uppmärksamhet. Efter fem år av ökande beroende och dito ångest fick hon till sist hjälp och stöttning av vänner och syskon att våga sig in på en alkoholmottagning, och idag är hon fri från dryckerna som höll på att förstöra hennes liv.

Josefin poddar tillsammans med Vanja Wikström i den populära podcasten Josefin & Vanja.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Idag är jag fri - BOK SIGNERAD AV JOSEFIN DAHLBERG
  2. +
  3. Gangsterprinsessan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gangsterprinsessan av Helen Stommel Olsson (pocket).

Köp båda 2 för 234 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Idag är jag fri - BOK SIGNERAD AV JOSEFIN...