Zeinas kitchen : recept från Mellanöstern - BOK SIGNERAD AV ZEINA MOURTADA (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
180
Utgivningsdatum
2018-08-31
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Wilsson, Eva (form) / Ekblom, Ulrika (foto)
Dimensioner
265 x 200 x 20 mm
Vikt
848 g
ISBN
B000339224

Zeinas kitchen : recept från Mellanöstern - BOK SIGNERAD AV ZEINA MOURTADA

(11 röster)
Inbunden,  Svenska, 2018-08-31

Slutsåld

UNIKT TILLFÄLLE - BOKEN ÄR SIGNERAD AV ZEINA MOURTADA!

Zeina Mourtada driver den mycket uppskattade och välbesökta Zeinas kitchen - en flerfaldigt prisbelönad blogg med matrecept från större delen av världen. I den här boken koncentrerar sig dock Zeina på mat från Mellanöstern och länderna där omkring. Hennes mat har de autentiska dofterna och smakerna - det får hon ofta höra av sina följare. Det är recept på maträtter som många har saknat länge. "Precis som min mammas mat!", är en kommentar hon ofta får. Och det är väl så nära högsta betyg man kan komma?

Zeina har samlat omkring 80 recept på bland annat grytor, röror, dolma, kebab, meze, soppor, sallader, drycker och desserter. Här finns recept som annars kan vara svåra att hitta på svenska, och många recept är vegetariska, eller kan lätt omvandlas till det. De flesta är varken komplicerade eller tidskrävande, alltså är detta en bok för alla som vill laga mat - oavsett erfarenhet. Och vare sig du är hemmastadd med den här typen av mat, eller inte.

Persilja, saffran, pistaschnötter, chili, mynta, citron och mycket, mycket mer ... Är du redo att kliva in i en värld full av smak och färg?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »