Kladdkakor deluxe - BOK SIGNERAD AV FRIDA SKATTBERG (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
94
Utgivningsdatum
2018-12-04
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Ristilä, Kai (form) / Pe, Helén (foto)
Dimensioner
227 x 175 x 12 mm
Vikt
415 g
ISBN
B000339429

Kladdkakor deluxe - BOK SIGNERAD AV FRIDA SKATTBERG

(16 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-12-04

Slutsåld

UNIKT TILLFÄLLE - BOKEN ÄR SIGNERAD AV FRIDA SKATTBERG!

Vill du bjuda på något riktigt smaskigt utan att tillbringa flera timmar i köket? Då är Kladdkakor deluxe boken för dig. Frida Skattberg utgår från grundrecept på den klassiska kladdkakan vi älskar, men lägger till sin egen twist: en glasyr eller frosting, en krämig fyllning eller olika kladdkaksbottnar i flera lager.

Här finns recept på himmelskt goda bakverk som exempelvis chokladkaka med nutellamaräng, dulce de leche med havssalt och kladdkakstårta. Eller vad sägs om lite ovanligare varianter som kladdkakedip, popcornkaka med kolasås eller kladdkakepizza? Oavsett vad du är sugen på hittar du helt säkert något aningen annorlunda men garanterat gott i denna bok!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kladdkakor deluxe - BOK SIGNERAD AV FRIDA SKATTBERG. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kanon

    Jag tycker den är helt fantastisk, goda och lätta att göra, inspirerande. Längtar efter en uppföljare med dina bakverk, det är äntligen kladdkakor som är mumsiga.

  2. Favorit
    Jenny, 14 december 2018

    Här finns allt! Lätt, gott och underbart! Älskar man kladdkaka så detta boken för dig. Bilderna är tilltalande och recepten lätt att följa.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Frida Skattberg