På andra sidan natten - BOK SIGNERAD AV FÖRFATTARNA (inbunden)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-12-06
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
B000339623
På andra sidan natten - BOK SIGNERAD AV FÖRFATTARNA (inbunden)

På andra sidan natten - BOK SIGNERAD AV FÖRFATTARNA

Inbunden Svenska, 2018-12-06
159 179 Du sparar 20 kr!
Kommer snart. Förboka gärna.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.

Unikt erbjudande - passa på att köpa ett signerarat exemplar av boken!
Gäller tom den 22 november.

Instapoesi har blivit ett internationellt fenomen. Under ledning av bland andra Rupi Kaur, kallad pop star of poetry, med 2,6 miljoner följare på Instagram har en ny och mer tillgänglig form av poesi vuxit fram. Nu kommer den första svenska instapoesi-boken, På andra sidan natten, av Michaela Forni och Michaela Hamilton, illustrerad av Anna Mörner.
Idén till boken föddes när Forni & Hamiltons följare i sociala medier efterfrågade en samling av de texter som de läser upp i podden och lägger ut på Instagram. Texterna rymmer både mörker och ljus och avhandlar allt från kärlek och sorg, till vänskap och ångest.
***
Michaela Forni är entreprenör, influencer och författare. Hon har tidigare givit ut En bok om kärlek (2009) och Om att älska (2013). Hösten 2016 kom Jag är inte perfekt, tyvärr, en handbok om ångest som sålde i tiotusentals exemplar och som är mer aktuell än någonsin i en tid där fler och fler unga kvinnor blir utbrända. Hon har hundratusentals följare i sociala medier, en podd tillsammans med Michaela Hamilton och driver en rad andra projekt.

Michaela Hamilton har bloggat och skrivit krönikor för CHIC och Veckorevyn, har ett populärt mat-instagramkonto och podden Forni & Hamilton tillsammans med Michaela Forni. Hon är invald i talangsällskapet 26 club för de bästa unga kommunikatörerna i Sverige och jobbar som senior konsult på en contentbyrå. Hon har sedan 2014 publicerat sina texter i sociala medier.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. På andra sidan natten - BOK SIGNERAD AV FÖRFATTARNA
  2. +
  3. Bränn alla mina brev

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bränn alla mina brev av Alex Schulman (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om På andra sidan natten - BOK SIGNERAD AV F...