Käka grönt! : Tuvessonskans ultimata guide till skåpmat, brödmat, plåtmat och annat gott - BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON (inbunden)
På topplistor
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2019-09-20
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Lidström, Kristin (form) / Preis, Miriam (foto)
ISBN
B000344821
Käka grönt! : Tuvessonskans ultimata guide till skåpmat, brödmat, plåtmat och annat gott - BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON (inbunden)

Käka grönt! : Tuvessonskans ultimata guide till skåpmat, brödmat, plåtmat och annat gott - BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON

Inbunden Svenska, 2019-09-20
199
Förboka gärna! Förväntad leverans vecka 39.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.

BEGRÄNSAD UPPLAGA! BOKEN ÄR SIGNERAD AV FÖRFATTAREN!

Efter succén med Plåtmat är nu Julia Tuvesson tillbaka med uppföljaren Käka Grönt!: Tuvessonskans ultimata guide till skåpmat, brödmat, plåtmat och annat gott. Den här gången presenteras ännu fler smarta och enkla vegokoncept med utgångspunkt i grönsaker och rotfrukter allt för att göra din gröna matlagning lite smidigare, roligare och mer kreativ.

Säg hejdå till tallriksmodellen och hej till en uppsättning gröna modeller! I Käka Grönt! vänder Tuvessonskan på allt vi tidigare har lärt oss om tallriksmodellen för att istället hitta andra sätt att komponera sina måltider på som är bättre anpassade för den gröna matlagningen. I denna bok får du verktygen för att gå mot en grönare livsstil med recept på såväl matprepp som snabba vardagsmåltider, festmat och tapas.

Förutom 50 goda, gröna recept lär du dig även på ett pedagogiskt sätt hur du går tillväga för att minska din köttkonsumtion och hittar nya vegetariska måltidsmodeller för att förenkla din matplanering allt från inköp till hur du bygger det ultimata basskafferiet och vad som bör ingå i ditt vegetariska startkit. Du blir introducerad till vegokoncept, modeller och inspirationsguider såsom mellanrättskonceptet, ersättningsmodellen, skåpmat och brödmat så att du på ett överskådligt sätt kan se vilka möjligheter du har att variera dina måltider med råvaror som du oftast redan har hemma.

Boken passar både som en köttätares första nybörjarguide till det gröna köket samt som en handbok för den redan frälsta vegoälskaren.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Käka grönt! : Tuvessonskans ultimata guide till skåpmat, brödmat, plåtmat och annat gott - BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON
  2. +
  3. Plåtmat : grönt i en långpanna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Plåtmat : grönt i en långpanna av Julia Tuvesson (inbunden).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Julia Tuvesson

  • Plåtmat : grönt i en långpanna

    Julia Tuvesson

    Julia Tuvesson gjorde tidigt succé på Instagram med sin opretentiösa och glädjefyllda matlagningsstil med fokus på vegetarisk vardagsmat. Framförallt blev hon snabbt känd för det hon kallar plåtmat. I Plåtmat - gröna rätter i långpanna lär du dig ...

Bloggat om Käka grönt! : Tuvessonskans ultimata guid...