Tacksamhet - BOK SIGNERAD AV KRISTIN KASPERSEN (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-08-28
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Liljegren, Jenny (form)
ISBN
B00034502X
Tacksamhet - BOK SIGNERAD AV KRISTIN KASPERSEN (inbunden)

Tacksamhet - BOK SIGNERAD AV KRISTIN KASPERSEN

Inbunden Svenska, 2019-08-28
169
Förboka gärna! Förväntad leverans vecka 36.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.

UNIK UTGÅVA SIGNERAD AV KRISTIN KASPERSEN! BEGRÄNSAD UPPLAGA!

Den tacksamma vägen till mer styrka och glädje i vardagen

För några år sedan började den folkkära tv-profilen och författaren Kristin Kaspersen träna på att vända de negativa tankar, som ibland kom, till positiva. I inspirerande inlägg på Instagram berättade hon om hur känslan av tacksamhet i vardagen fick henne att må bättre och känna sig ännu lyckligare och starkare. Gensvaret från läsarna kom direkt.

När mamma Barbro, Lill-Babs , gick bort överöstes hon av fina berättelser. I dem fann hon tröst och tacksamheten blev tillslut större än saknaden och stärkte henne i sorgen.

I boken Tacksamhet varvas personliga texter och berättelser med Kristins egna vackra fotografier. Kristin väjer inte för svåra ämnen som sorg och saknad, men boken handlar lika mycket om kärlek och glädje och inspirerar läsaren att själv träna sig i att känna tacksamhet i det stora och det lilla.

Ur boken: Jag hoppas att kunna inspirera med mina ord om att känna tacksamhet i varje steg jag tar. När min tacksamhet blev som tydligast var konstigt nog när min mamma, efter en kort tids sjukdom, somnade in. Mamma ville leva. Hon kunde inte välja livet, men jag kan det. Och DET är jag så innerligt tacksam över. Om mina tankar och texter har en möjlighet att vara till betydelse för någon, ja då får mina ord liv igen.

***

Kristin Kaspersen är en av landets mest folkkära tv-profiler och har arbetat som programledare sedan 1992. Hon är också en populär moderator och föreläsare och har skrivit flera böcker om hälsa, kost och träning, bland andra Stark i kropp och själ (2013), Good food (2015) och Good morning (2017). I år är hon aktuell som medverkande i Let s dance.

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tacksamhet - BOK SIGNERAD AV KRISTIN KASPERSEN
  2. +
  3. Good morning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Good morning av Kristin Kaspersen (häftad).

Köp båda 2 för 275 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Tacksamhet - BOK SIGNERAD AV KRISTIN KASP...