Allt som var mitt - SIGNERAD AV CISSI WALLIN (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-08-25
Förlag
Cissi Wallin Produktion AB
ISBN
B000356420
Allt som var mitt - SIGNERAD AV CISSI WALLIN (inbunden)

Allt som var mitt - SIGNERAD AV CISSI WALLIN

(67 röster)  |  Läs 12 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-08-25

Slutsåld

SIGNERAD.

Cissi Wallins instagraminlägg 2017, då hon namngav en känd medieprofil, satte igång metoo i Sverige på allvar. Efter det har Cissi hyllats och hotats. Detta är självbiografin som hennes motståndare har försökt stoppa. Hela den smärtsamma bakgrunden till historien. Wallin riskerar att hamna i fängelse för att låta dig läsa den. Men alternativet kändes värre.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 12 recensioner av Allt som var mitt - SIGNERAD AV CISSI WALLIN. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Läs!
  Karin Michaelsson (Falun), 22 september 2021

  En otroligt stark berättelse om en kvinna bland många kvinnor i en väldigt skrämmande värld. Jag tror plötsligt på att alltför många män hatar kvinnor.

 2. Otroligt stark
  Linnea, 8 september 2021

  Så gripande och så viktig! Vill att denna ska få vara kvar för att den behövs i detta samhälle, den behövs nu och i framtiden.

 3. Maktelitens övergrepp och inofficiella domar
  Gunlög Lindholm, 8 juli 2021

  Cissi berättar om korruption, makt- och tystnadsstrukturer som lever och frodas fritt i den svenska välordnade "vi är bäst, goda och civiliseradekulturen". Ett rättssamhälle som halkat lite snett och på tvären på grund av ett samhälle som fyllts med dåligt genomtänkta attityder och social rädsla, en ängslan att stå på "fel" sida och stöta sig med "rätt" människor, utan att veta vad som är rätt och fel. Uppenbart "fel" blir "rätt" om det är "rätt" människor, de med makt, som man stöttar.
  ... Läs hela recensionen

 4. Boken som inte borde ha skrivits
  Pia Petersson, 15 januari 2021

  Som inte borde ha skrivits då det den handlar om inte borde ha skett. Men som sker hela tiden runt om oss och som tigs ihjäl. Har vi verkligen inte kommit längre?

 5. Hur!
  -, 6 januari 2021

  Hur kan rättsväsendet vara så snabb på att lägga ner något som har tagit för sig av ens kropp utan samtycke. Att det är viktigare att hålla käften och bara acceptera att sånt händer. MEN OCKSÅ att döma någon för att ha sagt sin sanning.... skäms
  Cissi till dig vill jag bara säga
  -jag ber som ursäkt till dig från dom som egentligen ska förstå vart du kommer ifrån! Kvinnorna! Skäms på er som bara har dömt innan!

 6. Frustrerande bra!
  Veronica , 23 oktober 2020

  Jag blev stundtals vansinnigt förbannad på svenska rättssystemet som håller förövare bakom ryggen & låter offret plågas. Otroligt bra skriven bok av Cissi som band mig från första sidan. Jag hoppasboken kan hjälpa andra att kämpa med allt vad de har för upprättelse & att de får den hjälp de är värda!

 7. Ett måste!
  M Brashear, 7 oktober 2020

  Så modigt och sårbart skrivet. Ett måste för speciellt vi som var unga kring 00-talet. Älskar Cissis mod och feminism!

 8. Allt som var mitt
  janeth edvardsson, 25 september 2020

  Hemsk läsning om hur kvinnliga skibenter blir behandlade av sina manliga kollegor och ingen säger ifrån. Bedrövligt. Väldigt bra skrivet.

 9. Fantastisk och fruktansvärd
  Maria C, 9 september 2020

  En bok som berör, skakar om och säger som det är. Det som länge har tystats men som alltid har behövts sägas.
  Det här är ingen bok om "bara" kändisen och feministen Cissi Wallin, det är en bok om alla oss som lever och rör oss ute i samhället. För de här strukturerna, de här övergreppen och den starka tystnadskulturen som Cissi så tydligt beskriver, finns överallt, hela tiden. De ser bara lite olika ut och märks olika mycket, men de finns där.

  En briljant bok som får mig att grå... Läs hela recensionen

 10. Årets viktigste bok
  Tacksam , 8 september 2020

  En bok med stor igjennkjenning om hvordan strukturene er for kvinner i samfunnet.. Hvordan man ikke blir trodd.En velskrevet bok med fantastisk flyt og språk

 11. En kommande svensk klassiker?
  Yvonne , 8 september 2020

  Köpte denna bok i första hand för att visa mitt stöd för den modiga författaren och #metoo-rörelsen. Blev dock imponerad av bokens litterära kvalitet. Boken berörde mig verkligen. Den väckte djupa minnen och starka känslor, vilket också är ett bra kännetecken för en bok och en författare.

  Den här boken har potential att bli en milstolpe i modern, svensk litteraturhistoria - en generationsroman.

 12. Fantastiskt viktig
  Cecilia O, 8 september 2020

  Den här boken borde finnas med som litteratur-material i skolan. T.ex. i högstadiet eller gymnasiet. Högst aktuell livskunskap alla behöver.

Visa alla 12 recensioner

Fler böcker av Cissi Wallin

 • Allt som var mitt : historien som inte får berättas

  Cissi Wallin

  Cissi Wallins instagraminlägg hösten 2017, då hon namngav en känd medieprofil som våldtagit henne, satte igång det svenska #MeToo-upproret på allvar. Efter det har Cissi hyllats, hånats, hatats och hotats. Hon dömdes hösten 2019, i en hårt mediabe...